Tribuna
PNL
HC Sibiu, eliminată din 16-imile Cupa României de o prim-divizionară
Ovidiu BOICA
1507 vizualizari
HC Sibiu, eliminată din 16-imile Cupa României de o prim-divizionară
"Urşii" au fost învinşi, luni seara, în Sala "Transilvania", cu 36-22 de SCM Poli Timişoara. Acesta a fost al treilea meci pentru sibieni într-un interval de numai o săptămână.

 

HC Sibiu a părăsit Cupa României după numai un tur. Luni seara, în Sala "Transilvania", echipa lui Matei Damian şi Dorin Purcărea a fost învinsă de SCM Poli Timişoara la o diferenţă de 14 goluri, scor 36-22.

Sibienii au avut un început curajos meciul disputat în faţa uneia dintre echipele din Liga Zimbrilor şi au avut avantaj pe tabelă până în minutul 20 (12-10). În cele 10 minute rămase până la pauză, bănăţenii au reuşit să întoarcă rezultatul şi, la jumătatea întâlnirii, conduceau cu 17-14.

Timişorenii au preluat total controlul partidei în repriza secundă şi s-au distanţat tot mai mult. "Urşii" au avut o sclipire la 27-18, când au marcat trei goluri consecutiv, pentru ca apoi să cedeze definitil. În ultimele 10 minute, Timişoara şi-a securizat succesul, impunându-se de o manieră categorică, scor 36-22.

Dorin Purcărea, antrenorul principal al HC Sibiu, a declarat, la finalul întâlnirii cu SCM Poli Timişoara, că se aştepta din partea jucătorilor săi la o replică dârză, dar că cele trei meciuri jucate de aceştia într-un interval de doar o săptămână s-au făcut resimţite. Purcărea şi-a felicitat jucătorii pentru modul în care s-au comportat în teren. "Mă așteptam la o atitudine bună din partea băieților. Au început meciul cu curaj și cu o atitudine foarte bună, reușind să facă 21 de minute bune, în care am condus. Apoi lucrurile s-au schimbat, cred că ne-am atins limitele și de atunci jocul nu a mai fost la fel de bun. Nu avem pregătirea lor, nu avem condițiile lor, nu avem valoarea lotului lor, era de așteptat să se întâmple asta, dar modul în care jucătorii noștri s-au exprimat a fost la înălțimea așteptărilor și cerințelor noastre. Dacă noi în continuare o să venim la meciuri cu o asemenea atitudine, sunt sigur că o să avem de câștigat și o să se vadă rezultatele și în campionat. Îi felicit pe băieți și așteptăm meciul viitor cu încredere, sperăm să se refacă repede. Pentru noi, ritmul acesta de trei meciuri într-o săptămână este extrem de greu”, a declarat Dorin Purcărea, antrenorul HC Sibiu.

 

Pasere, o treime din golurile echipei

Cel mai bun marcator al HC Sibiu a fost Ovidiu Pasere, care a încheiat partida cu 7 goluri. "Cred că, jucând cu o echipă din Liga Națională, m-a motivat să fac un joc cât mai bun și împreună cu colegii mei am dorit să arătăm că putem face față unei echipe valoroase. M-am bucurat când am aflat că jucăm cu o echipă din prima ligă și cred că am avut de învățat din acest meci. Am jucat doi ani în Liga Națională, am întâlnit echipe bune și pot spune că Poli Timișoara este una dintre echipele de top din România. (...) Suntem o echipă cu un lot tânăr și avem de muncit pentru a aduce victorii de care să ne bucurăm împreună cu sporterii. Vreau să le mulțumesc pentru că au fost alături de noi la acest meci!”, a declarat handbalistul.

Pentru HC Sibiu au mai marcat Radu David (5 goluri), Horațiu Căpățînă (3), Florin Ramba, Robert Micloș (câte două), Răzvan Briotă, Mihai Blaga și Florin Bogdan (câte unul).

Pentru HC Sibiu urmează o nouă partidă în campionat. Luni, 22 octombrie, "Urşii" vor primi vizita celor de la CSM Oradea, meciul urmând să aibă loc de la ora 17:00, în Sala "Transilvania".

 

 

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA