Tribuna
PNL
Cine este Anamaria Prodan! Jurnalistă, realizatoare TV, fotomodel, vedetă Playboy și agent FIFA. L-a impresariat pe Mutu și a realizat cel mai tare transfer din Liga 1, pe 10 milioane de euro!
Ovidiu BOICA
5201 vizualizari
Cine este Anamaria Prodan! Jurnalistă, realizatoare TV, fotomodel, vedetă Playboy și agent FIFA. L-a impresariat pe Mutu și a realizat cel mai tare transfer din Liga 1, pe 10 milioane de euro!
© unica.ro
Anamaria Prodan revine în fotbalul românesc, la Sibiu, dar este reprezentată în Consiliul Director al AFC Hermannstadt de fiica sa cea mare, Rebecca. Soția lui Laurențiu Reghecampf deține, de ieri, 50 la sută din acțiunile grupării de pe ”Municipal”, la fel ca un alt finanțator, Claudiu Rotar (Natur House). În vârstă de 47 de ani, sexy-impresara are în spate o carieră impresionantă în showbiz, mass-media și mai ales fotbal.

 

Pentru FC Hermannstadt, club aflat într-o situație financiară deosebit de grea, Anamaria Prodan ar trebui să însemne gura de oxigen de care are nevoie fotbalul sibian. Impresara a tatonat terenul la Sibiu în urmă cu aproximativ un an, fără succes însă, iar acum a profitat de criza profundă prin care trece gruparea de pe ”Municipal” și și-a negociat intrarea în acționariatul clubului. De fapt, Anamaria Prodan va fi reprezentată în Consiliul Director de fiica sa cea mare, Rebecca Dumitrescu Prodan, în vârstă de numai 21 de ani. Conform antenasport.ro, sexy-impresara ar fi plătit un milion de euro pentru 50 la sută din acțiunile lui Hermannstadt.

Anamaria Prodan este un personaj pitoresc nu doar în fotbalul românesc, ci și în țara noastră și chiar peste hotare. A cochetat cu modelingul, a făcut jurnalism și a fost prima femeie cooptată în echipa emisiunii ”Procesul etapei” de la Pro TV, a lui Ovidiu Ioanițoaia. A apărut în Playboy România, a fost vedeta unui reaity-show alături de familia sa, dar mai ales a devenit un impresar renumit în fotbalul românesc și nu numai, fiind agentul FIFA care a realizat cel mai mare transfer din țara noastră, cel al lui Nicușor Stanciu, în valoare de 10 milioane de euro.

 

Fiica regretatei Ionela Prodan

 

Născută pe 17 decembrie 1972, Anamaria este fiica regretatei cântărețe de muzică populară, Ionela Prodan. Impresara, care are o soră pe nume Anca, a rămas orfană de tată la vârsta de 19 ani după decesul lui Traian Tănase. La vremea respectivă era la Facultatea de Drept, unse studia Ecologia, după ce absolvise Liceul ”Zoia Kosmodemianskaia” din București, secția Filologie.

În 1998, Anamaria s-a căsătorit cu Tiberiu Dumitrescu, un baschetbalist român, împreună cu el având două fiice, pe Rebecca (21 ani) și Sarah (20 ani), ambele născute în Statele Unite ale Americii, la New Jersey. Tot în SUA, Anamaria s-a reîntâlnit cu Laurențiu Reghecampf, cu care avea să se căsătorească pe 14 iunie 2008.

Cu ”Reghe”, Anamaria mai are un copil, Laurențiu jr., născut în Germania, în ultima zi a lunii august 2008, dar din familia lor face parte și Luca, puștiul de 19 ani din prima căsătorie a lui Reghecampf.

 

Pe la ce cluburi din România a mai trecut

 

Pentru Anamaria, FC Hermannstadt nu este primul club la care se implică la nivelul managementului.

În urmă cu 12 ani, sexy-impresara a fost numită președintele divizionarei secunde CS Buftea, echipă din Liga a II-a, fiind singura femeie care a condus o echipă din eșalonul secund, în România.

Un an mai târziu a devenit președintele executiv al grupării Fotbal Club Snagov, apoi a ajuns la Gloria Bistrița, ca manager general. Aceiași funcție a ocupat-o ulterior și la Concordi Chiajna, unde antrenor a fost, în acea perioadă, Laurențiu Reghecampf, iar în 2012 a devenir președinte executiv al Universității Cluj.

În perioada în care s-a ocupat de destinele ”șepcilor roșii”, Anamaria a surprins printr-o declarație acordată celor de la Adevărul, susținând că străbunicii săi au fost ”personalități marcante în (...) zone vestite pentru pepeni și legume” și că are posibilitatea să le dea băieților de la ”U” produse bio.

”Am vrut să fac ceva frumos în memoria străbunicilor mei, care au fost personalități marcante în Dăbuleni și Mârșani, zone vestite pentru pepeni și legume. Străbunicii mei au fost Ion Combei, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Oltenia, și Tache Prodan, primar la Dăbuleni. În memoria celor doi am vrut să fac această piață pe care am denumit-o Piața Dăbulenilor. (...) Acum le pot da și băieților de la Universitatea Cluj produse bio. Nu mai am emoții că mănâncă cine știe ce prostii”, declara Anamaria pentru Adevărul, în 2012, la momentul inaugurării pieței bio, în București.

 

Debut în mass-media

 

Anamaria Prodan și-a făcut debutul în spațiul public la începutul anilor '90, scriind mai multe articole pentru ”VIP”, ”Ciao”, ”Ora” și ”Indiscret”.

Ulterior a devenit colaborator al celebrei emisiuni a lui Ovidiu Ioanițoaia la Pro TV, fiind prima femei care a fost cooptată în echipa ”Procesului etalei”.

După Pro TV, Anamaria a colaborat și cu alte televiziuni, printre care s-au numărat Antena 1 și Tele 7 ABC, iar în 2007 a intrat în ”familia” Romantica, prezentând emisiunea matinală, conform Wikipedia, alături de Catinca Roman și interpreta de muzică populară Nicoleta Voica.

Un an mai târziu a obținut propria ei emisiune la ”Romantica”, "Pe contre cu Anamaria Prodan", iar în perioada 2012-2014 a avut singurul reality show din România, ”Prodanca și Reghe”, la Euforia TV, difuzat pe parcursul a 6 sezoane, ”Dragoste în prelungiri”,”Aventură americană”, ”La plăcinte înainte”, ”Afaceri de familie”, ”Fascinați de România” și ”Relații internaționale”.

 

Apariție în Playboy la 35 de ani

 

În anul în care Sibiul era Capitală Culturală Europeană, Anamaria Prodan Reghecampf a pozat în celebra revistă pentru adulți Playboy, ediția din România. La vremea respectivă, sexy-impresara avea 35 de ani și se gândea, le promitea fanilor că va poza și la 50 de ani. Din nefericire, între timp revista respectivă s-a retras din România...

 

Titluri

 

Conform Wikipedia, Anamaria Prodan Reghecampf a fost desemnată patru ani la rând, între 2012 și 2015, ”Managerul anului” în Gala Fanatik și ”Managerul anului”  în Gala Confidențial, iar în anul 2013 a primit premiul ”Managerul anului” la Gala Ambasad'Or Vip.

 

De la Mutu, la Nicușor Stanciu. Bonus: cel mai scump transfer din România

 

Anamaria Prodan este recunoscută drept unul dintre cei mai importanți impresari din România. În portofoliul ei sunt trecute numele unor jucători valoroși. De altfel, impresara a realizat cel mai scump transfer din Liga 1, cel al lui Nicușor Stanciu, ajuns între timp în Cehia. Pentru Stanciu, Sparta Praga i-a plătit FCSB-ului suma de 10 milioane de euro.

© gsp.ro

Anamaria Prodan i-a reprezentat, printre alții, pe Adrian Mutu, actualul selecționer al naționalei de tineret, Nicolae Dică, Lucian Sînmărtean, Adrian Cristea, Mihai Pintilii, Bourceanu, Prepeliță, Mihai Răduț, Mihai Roman, Adrian Popa, Iasmin Latovlevici, Eric de Oliveira, Ovidiu Herea sau pe medieșeanul Paul Pîrvulescu, conform Wikipedia.

Anamaria Prodan are sub contract și mai mulți antrenori, conform aceleiași surse, printre care se numără și actualul tehnician al lui Hermannstadt, Vasile Miriuță. Pe listă mai sunt Mircea Rednic, Cosmin Contra - fostul selecționer, dar și medieșeanul Cristi Pustai.

 

 

 

 







comentarii
1 comentarii

No prinde anu.Fura si ea niste bani de la primaria Sibiu,dupa care se evapora.Toti Bucuresteni incepand cu cei care ne-au lasat balta cu stadionu,vin doar sa fure,binenteles in colaborare cu cei de la piete Sibiu.
Albu
06.06.2020 09:20
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA