Tribuna
PNL
Târgul Imobiliar, de Construcţii şi Amenajări şi Salonul de Mobilă: "Un eveniment unic pe piaţa de profil din zona Sibiului”
Târgul Imobiliar, de Construcţii şi Amenajări şi Salonul de Mobilă:
Într-o ambianţă primitoare, de excepţie, Complexul REDAL Expo a găzduit, la sfârşitul săptămânii trecute, cel mai mare târg imobiliar din Sibiu, ediţia din acest an a evenimentului bucurându-se de un succes deplin. Succes de care sperăm să vă convingă şi imaginile alăturate.

Cea de-a cincea ediţie a Târgului Imobiliar, de Construcţii şi Amenajări şi a Salonului de Mobilă de la Sibiu a debutat vineri şi, vreme de trei zile, a adus în faţa publicului cele mai potrivite soluţii care pot transforma locuinţa visată într-una reală.
“Acesta este un eveniment unic pe piaţa de profil din zona Sibiului. Acum patru ani, când am pornit în acest demers, piaţa imobiliară era într-o nouă primăvară. Tocmai îşi revenise din şocurile aşa-numitei crize financiare, care a început în anul 2008. Am văzut, prin urmare, de la ediţie la ediţie, cum creşte şi se dezvoltă Sibiul, care sunt preferinţele şi aşteptările sibienilor, care sunt inventivitatea şi spiritul antreprenorial ale companiilor din această parte a ţării. Cu alte cuvinte, am simţit alături de dumneavoastră care este pulsul real al pieţei imobiliare din Sibiu. De la ediţie la ediţie, am dezvoltat oferta Târgului Imobiliar de Construcţii şi Amenajări, astfel încât, astăzi, să putem stimula atât interacţiunea dintre cerere şi ofertă, cât şi între jucătorii de pe această piaţă. Încercăm să promovăm nu doar relaţia directă dintre dezvoltatori sau agenţii imobiliare şi clienţi, între firmele de construcţii şi amenajări şi clienţi, între instituţiile financiar-bancare şi clienţi, ci şi între dezvoltatori şi constructori, între bănci şi dezvoltatori, între antreprenori, care, prin demersul lor, asigură, în definitiv, premisele de dezvoltare ale oraşului şi judeţului Sibiu. Pe aceeaşi idee, a promovării dialogului, vă propunem să participaţi activ la prezentările pe diferite teme de interes general, despre economia mobilării unui apartament, despre alegerea unui dressing, să aflaţi detalii despre casă sau despre amenajarea unui spaţiu de lucru mai pretenţios sau interesant”, a spus în deschiderea evenimentului Gheorghe Aldea, preşedintele Redal Group.







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA