Continental
Tribuna
Studenții din căminele ULBS se costumează, de Halloween
Andra MARINESCU
704 vizualizari
Studenții din căminele ULBS se costumează, de Halloween
Studenții din căminele Universității "Lucian Blaga" din Sibiu se pun pe distracție. Astăzi, pe 31 octombrie, Direcția Social-Administrativă le-a pregătit tinerilor o primă petrecere tematică.


Începând cu ora 19, în toate căminele Universității va avea loc ”Halloween Party”, eveniment aflat la cea de a doua ediție. Astfel, studenții sunt așteptați să vină costumați în personaje de poveste. În plus, cea mai frumoasă vrăjitoare va fi premiată.
De asemenea, studenții vor fi provocați la un concurs de sculpat bostani, iar cel mai reușit ”exemplar” va primi un premiu.
”Am început un nou an universitar și, așa cum i-am obișnuit pe studenți, vom organiza, periodic, astfel de evenimente. Cei din anii mai mari sunt deja extrem de nerăbdători, iar cei din Anul I vor avea ocazia să intre în atmosfera petrecerilor”, a declarat conf. univ. dr. Ramona Todericiu, director general administrativ adjunct al ULBS.
Și, pentru că de Halloween, dovleacul este ”vedeta”, studenții vor fi tratați cu plăcintă cu dovleac, dovleac copt și gogoși.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia