Tribuna
PNL
 
Instruire europeană la Prefectură

Instituţia Prefectului va găzdui, azi, la ora 10, o dezbatere publică privind promovarea proiectului Phare 2005 "Adaptarea proiectului tinerilor profesionişti la nevoile de reformă funcţiei publice", implementat de un consorţiu format din trei instituţii europene cu expertiză în domeniul formării profesionale, în colaborare cu Unitatea Centrală pentru Reforma Administraţiei Publice din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, Institutul Naţional de Administraţie (INA) şi Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP). O echipă din cadrul proiectului va realiza prezentarea celui de-al treilea ciclu a proiectului. Acesta oferă 180 de locuri funcţionarilor publici pentru un program de formare specializată unic, care include cursuri la INA Bucureşti, cu stagii în administraţia publică din ţară, cât şi în state membre ale Uniunii Europene.
Proiectul Tinerilor Profesionişti este o iniţitivă în cadrul programului de reformă a adminitraţiei publice din România, fiind finanţat de Uniunea Europeană prin programul Phare 2005, în vederea accelerării ritmului de modernizare a adminsitraţiei publice din România.
Proiectul pregăteşte un nucleu de manageri a unei noi generaţii în funcţia publică, netri din punct de vedere politic, formaţi profesional în spiritul valorilor şi principiilor moderne ale Uniunii Europene în domeniul managementului sectorului public şi care să contribuie la dezvoltarea capacităţii adminsitraţiei publice la nivel central şi local.
Cei interesaţi pot accesa pagina de Internet www.yps.ro. sau tel. 021.3116300 sau 021.3116301. Pentru informaţii suplimentare stă la dispoziţie şi Compartimentul Acordare Asistenţă în Accesarea Fondurilor Europene din cadrul Prefecturii Sibiu. (C. P.)  




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA