Tribuna
Jidvei
Iarnă în calendar, iarnă în termometre. Nopți reci, sub limita înghețului, la Sibiu
Iarnă în calendar, iarnă în termometre. Nopți reci, sub limita înghețului, la Sibiu

Vremea va fi relativ rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, luni, în cursul dimineții, apoi se va acoperi treptat și pe arii relativ extinse se vor semnala precipitații mixte, temporar ploi la orele prânzului și predominant ninsori seara și noaptea. Pe arii restrânse vor fi condiții de producere a poleiului. La munte vor predomina ninsorile. Cantitățile de apă, vor depăși pe arii restrânse 10 l/mp în zona montană și se va depune strat de zăpadă, pe alocuri mai consistent. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zonele joase, iar la munte de peste 60-70 km/h în zona înaltă, viscolind zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 5 grade, iar cele minime între -3 și -1 grad. 

Marți, vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, temporar noros și pe arii restrânse se vor semnala precipitații mixte slabe, predominant ninsori. La munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în cursul zilei, mai ales în zona de munte, unde va viscoli zăpada pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 3 grade, iar cele minime între -7 și -5 grade. Pe arii restrânse se va semnala ceață, asociată izolat și cu depunere de chiciură. 

Miercuri, vremea va fi rece, local geroasă noaptea. Cerul va fi variabil în zona de munte unde izolat mai sunt condiții de ninsori slabe și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 1 grad, iar cele minime între -12 și -9 grade. Izolat se va semnala ceață, asociată și cu depunere de chiciură.  

Joi, vremea va fi frumoasă, izolat geroasă în primele ore ale dimineții. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla în general slab. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 5 grade, iar cele minime între -8 și -5 grade. Izolat se va semnala ceață, asociată și cu depunere de chiciură. 

Vineri, vremea va fi frumoasă cu cerul senin, iar în weekend vremea va fi mai caldă decât normalul perioadei, cerul va fi variabil, temporar noros și pe arii restrânse va ploua slab. În cursul nopților trecător vor fi condiții de precipitații mixte slabe. La munte, local se vor semnala precipitații mixte.

 

comentarii
1 comentarii

Participa la sondaje online
Primesti bonus la inregistrare 1,50 Euro
Sondajele sunt intre 0,20-2,50 Euro
Primesti banii prin paypal sau skrill
Trimite un e-mail la adcrys01@gmx.com pentru detalii
cristi
01.12.2019 19:52
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

mega image

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia