Tribuna
PNL
Accidentată pe zebră
Laura BUCIU
2340 vizualizari

O femeie de 48 de ani, din Sibiu, a ajuns la spital, după ce a fost accidentată grav pe trecerea de pietoni de pe strada Semaforului. Poliţiştii spun că evenimentul rutier a avut loc din cauza şoferului, care nu a acordat prioritate la  trecerea de  pietoni. “Un bărbat în vârstă de 39 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, în timp ce conducea autoturismul pe strada Semaforului, la o trecere de pietoni nu a acordat prioritate unei femei în vârstă de 48 ani domiciliate în municipiul Sibiu, care se afla în traversare regulamentară pe trecerea de pietoni. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a femeii aflate pe marcajul pietonal”, a spus Anca Bloancă, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările în acest caz continuă.





comentarii
3 comentarii

in acel loc sa nu se mai parcheze masinile langa trecere sau si mai rau , pe trecere. cand iesi din sensul giratoriu nu ai cum sa vezi daca este cineva pe trecere din cauza masinilor parcate acolo .
sibian
07.09.2011 10:45
Accidentul a fost la trecerea de la BRD..da', shhh, sa nu te auda astia ca ai zis de sens giratoriu ca poate si apare vreunu'
@sibian
07.09.2011 21:07
Intr-adevar, sunt multe masini parcate neregulamentar in zona. Aviz politia comunitara. Nu a fost primul accident de genul acesta, si nu va fi nici ultimul. Pana nu va fi randuiala. Vina nu o poarta magazinul Trans-Agape ci soferii certati cu legea rutiera. Sa fie deci luati in colimator.
tot sibian
07.09.2011 21:38
Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA