Tribuna
PNL
Advertorial.
10 obiective ale Alianţei USR PLUS pentru Judeţul Sibiu
10 obiective ale Alianţei USR PLUS pentru Judeţul Sibiu

Echipa Alianţei USR PLUS pentru judeţul Sibiu şi Adrian Echert, candidatul USR PLUS pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Sibiu propun 10 obiective principale care fac parte din programul lor pentru a schimba judeţul, oraş cu oraş şi sat cu sat. Sunt obiective prioritare pentru a nu mai avea discrepanţe între localităţile din judeţ şi pentru fi toate la nivel de comunităţi europene. 

 

„Suntem oameni veniţi din rândul cetăţenilor care s-au săturat de modul în care s-a făcut politică în ultimii 30 de ani. Vrem să reprezentăm cetăţenii ce preţuiesc competenţa, meritocraţia şi dialogul şi în Consiliul Judeţean Sibiu, dar şi în toate localităţile unde propunem candidaţi. Cred că propunerile din programul nostru pentru judeţ pot îmbunătăţi calitatea vieţii nu doar în municipii şi oraşe, ci chiar în toate localităţile. Avem capacitatea şi vom demonstra că politica se poate face şi altfel, iar exemplele de baroni locali, care există şi în judeţul nostru, trebuie oprite şi eliminate”, transmite Adrian Echert, candidatul Alianţei USR PLUS pentru Preşedinţia Consiliului Judeţean Sibiu. 

 

10 Obiective ale Alianţei USR PLUS pentru judeţul Sibiu: 

 

1. Atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea comunităţilor şi eliminarea diferenţelor dintre localităţile judeţului. Consultanţă oferită de Consiliul Judeţean Sibiu pentru primăriile cu absorbţie scăzută a banilor europeni. 


 
2. Depolitizarea spitalelor. Sănătatea un domeniu prioritar: servicii medicale moderne şi accesibile tuturor cetăţenilor judeţului, spitale noi în Sibiu şi Mediaş.  

 
3. Fără hoţie în administraţia publică. Cooperare între Consiliul Judeţean şi Prefectura Sibiu pentru standarde de transparenţă, digitalizarea şi depolitizarea administraţiei publice la nivelul tuturor primăriilor din judeţ.  

 
4. Dezvoltarea economică echilibrată, bazată pe atragerea de investitori în zonele mai puţin dezvoltate şi profesionalizarea forţei de muncă. 

 
5. Educaţie echitabilă şi de calitate. Program judeţean de dotare şi modernizare a şcolilor, platforme şi pregătire digitală pentru profesori şi elevi. Extinderea programului „Masa caldă” pentru elevi. 

 
6. Sibiu şi Mediaş, zone metropolitane. Program de colaborare a celor două zone cu suportul Consiliului Judeţean. 

 
7. Agricultură sustenabilă: sprijin pentru micii fermieri, suport pentru înregistrarea şi promovarea mărcilor locale şi ecologice. 

 
8. Masterplan judeţean pentru infrastructură de transport cu integrarea soluţiilor de mobilitate alternativă (piste de biciclete, park and ride, tren urban). 

 
9. Mediul - casa noastră. Înfiinţarea unor centre zonale permanente de colectare a deşeurilor provenite din construcţii şi a deşeurilor de mari dimensiuni. 

 
10. Conectarea judeţului Sibiu la programe europene pentru dezvoltarea turismului cultural şi a tradiţiilor locale. Proiecte de conservare şi reabilitare a patrimoniului multi-cultural judeţean. 

 

Adrian Echert este candidatul USR PLUS pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Sibiu şi face echipă pentru judeţul Sibiu împreună cu următorii candidaţi ai Alianţei pentru funcţiile de consilieri judeţeni: 

-  Claudiu Mureşan (economist) 

-  Ruxandra Cibu Deaconu (manager proiecte IT) 

-  Anca Mălaiu (agent servicii clienţi) 

-  Constantin Folescu (inginer calculatoare) 

-  Florin Apetroae (inginer IT) 

-  Traian Belei (antreprenor) 

-  Mircea Roman (inginer electromecanic) 

-  Cristian Vîlcu (informatician) 

-  Ionuţ Preda (inginer) 

-  Liviu Coman (medic specialist psihiatrie pediatrică) 

-  Marius Birău (inginer) 

-  Claudiu Muntean (fotograf) 

-  Cătălin Gabor (inginer investiţii) 

-  Zeno Popovici (antreprenor în IT) 

-  Nicolae Gross (inginer electronist) 

-  Ionuţ Roibulescu (manager) 

-  Ciprian Bardan (economist) 

-  Laurenţiu Theodoru (inginer telecomunicaţii) 

-  Valentin Asproiu (inginer IT) 

-  Andrei Orăştean 

 

Votaţi pe 27 septembrie, Adrian Echert la preşedinţia Consiliului Judeţean şi echipa Alianţei USR PLUS pentru Consiliul Judeţean Sibiu, o echipă de candidaţi implicată în problemele comunităţii. 



 

Alianţa  USR PLUS Sibiu 
 





comentarii
4 comentarii

Stimate usrminusplus,e adevărat că anul acesta ar fi urmat să se organizeze o paradă gay în Sibiu?
Un cititor
26.08.2020 21:56
cu cine face blat usr?
cu omama sau cu bibone?
adi3
27.08.2020 15:38
Cum vrei sa schimbi Sibiul ? In rau , pentru ca acum este mult mai bine decat a fost vreodata .
sibian
28.08.2020 07:10
Numai ingineri si IT-isti! Asta e viitorul! (Ha-ha-ha! Cine sa-i aleaga?)
29.08.2020 12:37
Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA