Tribuna
PNL
"Take, Ianke şi Cadâr" ajung la Gura Râului
Andra MARINESCU
2315 vizualizari
Săptămâna se încheie, la Gura Râului, cu momente de comedie. La Centrul Cultural "Ioan Macrea" va fi spectacolul "Take, Ianke şi Cadâr", susţinut de Teatrul Naţional "Radu Stanca", duminică, de la ora 18.

"Este pentru prima dată când într-o sală de spectacol din mediul rural are loc un asemenea eveniment. Exem­plul ar putea fi preluat şi de alte comunităţi rurale interesate să producă acte culturale de un înalt nivel artistic. Gura Râului şi-a făcut deja o misiune din a promova arte şi cultura sub multiplele ei valenţe şi forme, dar de valoare. Până la urmă, este o formă de de­mocratizare a culturii", spune profesorul Dumitru Câm­pean, iniţiatorul proiectului.
Reprezentaţia "Take, Ianke şi Cadâr" este regizată de Dan Glasu, care face parte şi din distribuţie. Spectacolul este o comedie în trei acte despre un român, un evreu şi un turc. Povestea lor redă ceea ce au împărţit o viaţă, negustori fiind, de la mâncare, până la stradă, clienţi, mahala, dar nu şi credinţa. Vor urca pe scenă şi actorii Nicu Mihoc, Rodica Mărgărit, Arina Ioana Trif, Nicu Mihoc, Viorel Raţă, Eduard Pătraşcu, Vlad Robaş.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica