Tribuna
PNL
Cazan spune că a fost ameninţat de Ştirbeţ. Ştirbeţ spune că e o minciună
Cazan spune că a fost ameninţat de Ştirbeţ. Ştirbeţ spune că e o minciună


Deputatul PNL Mircea Cazan a declarat azi în cadrul unei conferinţe de presă că atât asupra lui cât şi a altor colegi din partid s-au exercitat presiuni pentru a nu mai face campanie între cele două tururi: "Personal mi s-a spus de către domnul Ştirbeţ la telefon s-o las mai încet cu campania contra lui Băsescu, că dacă nu am dosar mi se va face dosar penal. L-am considerat mereu pe domnul Ştirbeţ un om deosebit şi nu înţeleg cum s-a putut schimba în asemenea hal. Nu înţeleg cum e posibil ca un coleg de cameră poată face aşa ceva. E o chestiune de bun simţ. E o dezamăgire personală. Eu cred că în campanie am folosit mijloace de bun simţ şi am făcut o campanie decentă. Sper ca după alegeri domnul Ştirbeţ să redevină omul de bun simţ pe care îl cunoşteam". Prezent la conferinţa de la sediul PNL, deputatul PSD Ioan Cindrea a declarat referitor la episodul vizitei făcute de Mircea Geoană omului de afaceri Sorin Ovidiu Vântu că "Nu este important să dezvoltăm acest subiect. Eu cred că suntem cetăţeni liberi şi ce este grav este monitorizarea. Eu care am trăit şi în perioada comunistă nu vreau să mă întorc într-o astfel de epocă şi într-un astfel de regim, regimul Băsescu, care a încurajat monitorizarea oamenilor. Şi dumneavoastră şi eu avem o uşoară teamă când vorbim la telefon. Când eşti monitorizat la nivelul acela şi preşedintele află, ceva nu e în regulă şi de aceea trebuie să scăpăm de Traian Băsescu". Liderul liberalilor sibieni le-a mulţumit celor care în primul tur au votat Crin Antonescu, îndemnându-i să acorde duminică votul candidatului Mircea Geoană: "Oamenii trebuie să înţeleagă că parteneriatul PNL - PSD este de unu la unu, iar proiectul Crin Antonescu poate deveni real dacă Mircea Geoană devine preşedinte, iar Klaus Iohannis premier". Atât Mircea Cazan cât şi Ioan Cindrea au declarat că duminică ambele partide vor avea echipe de observatori în toate localităţile pentru a preveni oferirea de cadouri electorale şi eventualele nereguli din secţiile speciale. La rândul său, deputatul Cornel Ştirbeţ a declarat că "e o minciună sfruntată, nu am vorbit nici faţă în faţă nici la telefon cu domnul Cazan".




comentarii
11 comentarii

fiti ba seriosi ca vantu l-a vandut pe geoana si i l-a dat pe tava lui basescu. ce dracu,e clar.traim intr-o tara de vanzatori in care teroarea se instaureaza ca pe vremea lui ceasca.
teo
04.12.2009 13:26
Jos securisti jos ascultatori de telefoane jos cei ce urmaresc orice miscare jos PCR ( adica PDL ) jos Baselu cu neamu si gasca lui
Mitica
04.12.2009 14:03
Ba copii pe cine vreti voi sa prostiti? Nu va e rusine? Voi chiar nu va uitati in oglinda?
misu
04.12.2009 14:28
E rusinos ce se intampla...
Roman
04.12.2009 14:43
Daca vreti sa vedeti nereguli,veniti duminica la Rasinari si veti vedea ce a facut si ce face PDL acolo prin Bara de la OPC si Tichindelean de la DSV.
PT PSD SI PNL
04.12.2009 18:49
Acesta nu e singurul caz de sperietura.Se practica. In zona Medias oamenii sunt amenintati ca vor fi dati afara din servici daca nu voteaza PDL.
!!!!!!!
04.12.2009 20:10
Amenintat sau ametit?
Elena
04.12.2009 22:21
ce altceva sa faca stirbet decit sa ameninte?de la cine a invatat?de la seful sau base!!!
toti pdl istii din sibiu ajunsi sint niste aroganti,tupeisti si inginfati!dar cine i-a votat?
mario
04.12.2009 22:26
Dragi sibieni, va astept duminica sa ma votati inca o data ca fraierii. Promit sa pun o vorba buna la Berceanu sa va mai f.u.t.a. inca 5 ani cu centura aia. Desigur, ati putea vota altfel, sa-l aveti pe Iohannis premiar si sa va rezolve centura in 6 luni (cum a facut Boculet la Cluj), dar stiu ca voua va place sa va calce tirurile pe trecerea de pietoni. Va multumesc si va las pe mana lui Ariton, Stirbet si Turcan sa-si bata joc de voi in urmatorii 5 ani.
Traian Basescu
04.12.2009 22:35
As vrea sa cred ca lumea intelege, judeca, isi da seama, dar nu... isi vor vinde votu pe o umbrela, sapca sau kilogram de zahar... Intelegeti de ce alte tari sunt unde sunt iar noi nu ne vom depasi niciodata conditia... din pacate, acestia sunt cei care o vor duce si mai rau(pai daca nu pricep nimic...)
liviu...
04.12.2009 23:04
Au ajuns umbrelele la toata lumea? Mai trimit cateva prin Turcan? Sa aiba fiecare umbrela, cu ele ramaneti, sa va tina 5 ani de foame.
Traian Basescu
04.12.2009 23:52
Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA