Karpaten Meat (Marpod), alături de Chef Radu Zărnescu la "Beef Master 2022

Mai sunt doar câteva zile până la debutul „Beef Master”, evenimentul culinar ce va fi găzduit de Palatul Brukenthal Avrig în cadrul căruia gurmanzii şi pasionaţii de bucătărie vor învăţa să gătescă în cel mai sofisticat mod, de la unul dintre cei mai cunoscuţi maeştrii bucătari din România, Chef Radu Zărnescu.

Imagine intercalată
Imagine intercalată

În cele trei (4 – 6 martie), vedeta spectacolului culinar va fi carnea de vită din specia Angus, materia primă fiind pusă la dispoziţie de Karpaten Meat (Marpod), grup de firme care este unul dintre cei mai importanţi crescători români de bovine din rasa Angus şi care a acceptat cu bucurie să fie partener al acestui eveniment.

În anul 2008, sibienii din grupul de firme Karpaten Meat, au început să pună bazele producției de carne de vită din bovine Angus în România. Sistemul de producție cuprinde toate etapele, de la producția vițeilor, la creștere, îngrășare și până la prelucrarea specializată a cărnii de vită. Ferma de azi Karpaten Meat România este compusă dintr-o fermă de bovine de reproducție Angus, 2 ferme de îngrășare și 1 fermă de carantină și de import/export. Aceste ferme sunt populate cu aprox 4.000 de bovine efectiv în reproducție și 4.000 de bovine – efectiv în îngrășare.

Imagine intercalată
Imagine intercalată

Motto-ul grupului pentru producția de carne este: puțin grajd și multă pășune. Astfel,de la iarbă la carne de vită de calitate, descrie sistemul nostru complet care acoperă toate etapele de producție:  începe cu pășunatul ecologic și continuă cu procesul de creștere și îngrășare a bovinelor ANGUS până la prelucrarea cărnii.

Reproducția, îngrășarea și comercializarea de bovine, respectiv comercializarea cărnii de vită Angus – ca și sistem complet – este practicat de Karpatem Meat cu succes în ultimii ani.

Binecunoscutul Chef Radu Zănescu, unul dintre fondatorii Institutului Naţional de Gastronomie, a decis să continue şirul evenimentelor de promovare a gătitului cărnii de vită Angus cu “Beef Master”, ce se va desfăşura la Palatul Brukenthal din Avrig, între 4 şi 6 martie.

Alături de Karpaten Meat (Marpod), la acest eveniment dedicat pasionaţilor de gastronomie de foarte bună calitate îşi va aduce contribuţia şi Domeniul Apoldium (Apoldu de Sus), astfel că se va demonstra încă o dată că vinul de bună calitate se potrivieşte perfect cu o mâncare gustoasă.

Aşadar, între 4 şi 6 martie, Palatul Brukenthal Avrig devine principalul punct de atracţie pentru pasionaţii de preparate la grătar (şi nu numai!) gătite din carne de vită Angus, Chef Radu Zărnescu considerând că aici este locaţia ideală pentru Beef Master.

Rezervări se pot face la numărul de telefon 0724.234417, sau la adresa de email: office@palatulbrukenthalavrig.ro. Taxa de participare la cursul de gătit susţinut de Chef Radu Zărnescu este de 50 lei/persoană.

D.F.

 

Custom Image

25 februarie 2022 la 12:55
Distribuie articolul:

Leave a Reply

Stiri similare:

Vezi mai multe >
acum 54 minute
40 de startup-uri inovative pot primi finanțare. ADR Centru înființează un fond de minimum 7,06 milioane euro
Agenția de Dezvoltare Regională Centru înființează primul fond de investiții regional cu capital de risc dedicat startup-urilor inovative...
Actualitate
3 min de citit
acum 59 minute
Proiectele finanțate de CNI în județul Sibiu – în ce stadiu se află și care este necesarul de fonduri pentru a fi închise
Într-o criză financiară tot mai profundă, Compania Națională de Investiții prioritizează la bugetare proiectele cu un progres de...
Actualitate
5 min de citit
Autor Adrian POPESCU
acum 8 ore
Delegaţie de la AFT în vizită de informare la Universitatea Națională de Apărare din Istanbul
Universitatea Națională de Apărare din Istanbul (Turcia) și Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu (România) sunt implicate...
Actualitate
2 min de citit
Autor Ștefania Vesa
acum 8 ore
Gura Râului şi-a sărbătorit bujorii de munte. Trei zile de spectacole, drumeţii în spiritul tradiţiei
Timp de trei zile, localnici și vizitatori s-au bucurat de natură, de tradiții și de ospitalitatea recunoscută a...
Actualitate
5 min de citit
Autor Dumitru CHISELIȚĂ
acum 8 ore
Valea Oltului şi Transfăgărăşanul aproape blocate duminică din cauza traficului
Duminică, aproximativ în acelaşi interval orar, ambele drumuri care fac legătura cu sudul ţării au fost aproape blocate....
Actualitate
1 min de citit
Autor Dan FRÂNCU
acum 10 ore
„Exploratori în Satul Luminii” – mișcare în natură, socializare, voie bună și alte provocări, la Sadu
„Exploratori în Satul Luminii” este o nouă și inedită inițiativă a Primăriei comunei Sadu, sprijinită de partenerii Asociația...
Actualitate
1 min de citit
acum 10 ore
Ansamblul „Cununa satului” (Turnu Roșu) vrea să-și mărească familia
Pentru a asigura continuitatea activității Ansamblului Folcloric „Cununa satului” – Turnu Roșu, instructorii voluntari ai grupării au luat...
Actualitate
1 min de citit
acum 12 ore
De la caniculă la ploaie într-o singură săptămână. Aşa spune prognoza pentru săptămâna ce începe
În săptămâna ce va începe, pentru judeţul Sibiu, prognoza meteo va fi următoarea: Luni, vremea va fi călduroasă....
Actualitate
2 min de citit
Autor Mihai POP
acum 1 zi
Sibianca Ghizela Vonica a câștigat „masters”-ul de alergare montană de a Stâna de Vale
Sâmbătă, 5 iulie, a fost o zi cu adevărat bună pentru Ghizela Vonica. Prezentă la Campionatul Național de...
Actualitate
1 min de citit
Autor Dumitru CHISELIȚĂ
acum 1 zi
Românii par a nu mai dori intermediari pentru vacanţe. Aproape jumătate îşi rezervă direct transportul și cazarea
Un studiu realizat de către Reveal Marketing Research pentru evidenţierea principalelor comportamente și criterii de decizie ale românilor...
Actualitate
2 min de citit
Autor Dumitru CHISELIȚĂ
acum 1 zi
Motociclistă accidentată pe Şoseaua Alba Iulia
IPJ Sibiu informează că polițiștii rutieri au intervenit la un accident produs pe Șoseaua Alba Iulia. Polițiștii au...
Actualitate
1 min de citit
Autor Mihai POP
acum 1 zi
Ghidul Michelin: Muzeul Astra – Locul I în topul muzeelor din România. Brukenthal ocupă locul IV
Noua ediție a Ghidului Verde Michelin dedicată muzeelor și turismului cultural din România plasează Muzeul Astra din Sibiu...
Actualitate
1 min de citit