Karpaten Meat (Marpod), alături de Chef Radu Zărnescu la "Beef Master 2022

Mai sunt doar câteva zile până la debutul „Beef Master”, evenimentul culinar ce va fi găzduit de Palatul Brukenthal Avrig în cadrul căruia gurmanzii şi pasionaţii de bucătărie vor învăţa să gătescă în cel mai sofisticat mod, de la unul dintre cei mai cunoscuţi maeştrii bucătari din România, Chef Radu Zărnescu.

Imagine intercalată
Imagine intercalată

În cele trei (4 – 6 martie), vedeta spectacolului culinar va fi carnea de vită din specia Angus, materia primă fiind pusă la dispoziţie de Karpaten Meat (Marpod), grup de firme care este unul dintre cei mai importanţi crescători români de bovine din rasa Angus şi care a acceptat cu bucurie să fie partener al acestui eveniment.

În anul 2008, sibienii din grupul de firme Karpaten Meat, au început să pună bazele producției de carne de vită din bovine Angus în România. Sistemul de producție cuprinde toate etapele, de la producția vițeilor, la creștere, îngrășare și până la prelucrarea specializată a cărnii de vită. Ferma de azi Karpaten Meat România este compusă dintr-o fermă de bovine de reproducție Angus, 2 ferme de îngrășare și 1 fermă de carantină și de import/export. Aceste ferme sunt populate cu aprox 4.000 de bovine efectiv în reproducție și 4.000 de bovine – efectiv în îngrășare.

Motto-ul grupului pentru producția de carne este: puțin grajd și multă pășune. Astfel,de la iarbă la carne de vită de calitate, descrie sistemul nostru complet care acoperă toate etapele de producție:  începe cu pășunatul ecologic și continuă cu procesul de creștere și îngrășare a bovinelor ANGUS până la prelucrarea cărnii.

Reproducția, îngrășarea și comercializarea de bovine, respectiv comercializarea cărnii de vită Angus – ca și sistem complet – este practicat de Karpatem Meat cu succes în ultimii ani.

Binecunoscutul Chef Radu Zănescu, unul dintre fondatorii Institutului Naţional de Gastronomie, a decis să continue şirul evenimentelor de promovare a gătitului cărnii de vită Angus cu “Beef Master”, ce se va desfăşura la Palatul Brukenthal din Avrig, între 4 şi 6 martie.

Alături de Karpaten Meat (Marpod), la acest eveniment dedicat pasionaţilor de gastronomie de foarte bună calitate îşi va aduce contribuţia şi Domeniul Apoldium (Apoldu de Sus), astfel că se va demonstra încă o dată că vinul de bună calitate se potrivieşte perfect cu o mâncare gustoasă.

Aşadar, între 4 şi 6 martie, Palatul Brukenthal Avrig devine principalul punct de atracţie pentru pasionaţii de preparate la grătar (şi nu numai!) gătite din carne de vită Angus, Chef Radu Zărnescu considerând că aici este locaţia ideală pentru Beef Master.

Rezervări se pot face la numărul de telefon 0724.234417, sau la adresa de email: office@palatulbrukenthalavrig.ro. Taxa de participare la cursul de gătit susţinut de Chef Radu Zărnescu este de 50 lei/persoană.

D.F.

 

Custom Image

25 februarie 2022 la 12:55

Leave a Reply

Stiri similare:

Vezi mai multe >
Autor Paul NEAGU
acum 47 minute
Alegerile din 18 mai vin cu reduceri spectaculoase: Sens Media și UNTOLD încurajează românii să voteze
18 mai se anunță a fi nu doar o zi importantă pentru democrația românească, ci și o oportunitate...
Actualitate
3 min de citit
Autor Nedeia Dicu
acum 1 oră
Sădenii își pot scoate la poartă deșeurile voluminoase
Miercuri, în comuna Sadu se vor aduna deșeurile care nu pot fi colectate de serviciul de salubrizare. Cei care...
Actualitate
2 min de citit
Autor Nedeia Dicu
acum 1 oră
Fostul Liceu CFR, salvat de la ruină. Va suna, din nou, clopoțelul
După ce a zăcut ani de zile în paragină, pe parcursul unui proces de retrocedare, fostul Liceu CFR...
Actualitate
3 min de citit
Autor Nedeia Dicu
acum 2 ore
Atenție! Restricții de circulație pe Valea Oltului
Cei care au astăzi drum pe Valea Oltului trebuie să se înarmeze cu răbdare, din cauza unor restricții...
Actualitate
1 min de citit