Chef Radu Zărnescu va face spectacol culinar la "Beef Master” – în prima zi a evenimentului, programul muzical va fi asigurat de cunoscutul solist Jan Oprişor –

 

Imagine intercalată
Imagine intercalată

La jumătatea lunii ianuarie, a urcat la Bâlea Lac şi în cadrul evenimentului „Winter Beef Cooking Camp”, le-a dezvăluit participanţilor câteva dintre secretele gătitului cărnii de vită Angus. Acţiunea a avut un succes deosebit astfel că, binecunoscutul Chef Radu Zănescu, unul dintre fondatorii Institutului Naţional de Gastronomie, a decis să continue şirul evenimentelor de acest gen cu “Beef Master”, ce se va desfăşura la Palatul Brukenthal din Avrig, între 4 şi 6 martie.

De această dată, evenimentul dedicat pasionaţilor de gastronomie de foarte bună calitate va fi organizat împreună cu doi parteneri sibieni de valoare: Karpaten Meat (Marpod) şi Domeniul Apoldium (Apoldu de Sus).

Radu Constantin Zărnescu este preşedintele Asociației profesionale Euro-Toques România, membră în Euro-Toques Internațional (European Chefs Community), organizație fondată în anul 1986 de către Maestrul Paul Bocuse, la Lyon (Franța). În anul 2006, a fost unul dintre fondatorii Asociației Culturale Euro Est Alternativ, cea mai importantă organizație profesională din România! În calitate de Secretar General și Manager în același timp, a demarat mai multe proiecte naționale pentru bucătari și promovarea gastronomiei. Anul următor, împreună cu Dr. Iulia Drăguț, redactează și implementează proiectul Campionatul Internațional de Gătit în Aer Liber, prima competiție culinară internațională din România, proiect care urma să fie baza și altor concursuri similare. Între anii 2010 – 2017 a fost Căpitan și Manager al Echipei de Bucătari a României, echipă care s-a întors victorioasă de la multe competiții mondiale. În  anul 2017, Chef Radu Zărnescu este invitat la Monte Carlo la World Chefs Summit, la finala celor 100 de bucătari mondiali listați în Ghidul Michelin.

Cei ce vor fi oaspeţii frumosului complex baroc din Avrig în perioada 4 – 6 martie, vor avea parte de o experiență culinară deosebită la “Beef Master” şi vor învăţa de la Chef Radu Zărnescu ce înseamnă arta pregătirii cărnii de vită Angus.

În prima zi a evenimentului, programul muzical va fi asigurat de cunoscutul şi îndrăgitul interpret de muziă de petrecere, Jan Oprişor.

Aşadar, între 4 şi 6 martie, Palatul Brukenthal Avrig devine principalul punct de atracţie pentru pasionaţii de preparate la grătar gătite din carne de vită Angus, Chef Radu Zărnescu opinând că aici este locaţia ideală pentru Beef Master.

Rezervări se pot face la numărul de telefon 0724.234417, sau la adresa de email: office@palatulbrukenthalavrig.ro

Autor
16 februarie 2022 la 20:28

Leave a Reply

Stiri similare:

Vezi mai multe >
acum 37 minute
Acum 20 de ani, pe vremea asta, în mai 2005…
Acum 20 de ani pe vremea asta nu erau nouă grade ziua, pe soare. Vremea era în limite...
Actualitate
5 min de citit
Autor Nedeia Dicu
acum 4 ore
Ce facem în weekend: mergem la muzee, la teatru, în drumeții sau urmărim parada moto
 Weekend-ul care se apropie aduce cu el multe evenimente, la care sibienii sunt așteptați să ia parte. Printre...
Actualitate
5 min de citit
Autor Nedeia Dicu
acum 4 ore
Sfârșit de săptămână cu vreme capricioasă
Sfârșitul de săptămână aduce cu el vreme răcoroasă, cu șanse de precipitații de până la 70%. Spre finalul...
Actualitate
1 min de citit
Autor Maria-Antonia OANA
acum 4 ore
Un tânăr de 21 ani, amendat cu 4000 de lei, după ce a fost prins conducând cu 150 km/h pe Șoseaua Alba Iulia
Un tânăr de 21 ani, a fost sanționat deoarece a depășit cu mult limita de viteză admisă pe...
Actualitate
1 min de citit