Chef Radu Zărnescu va face spectacol culinar la "Beef Master” – în prima zi a evenimentului, programul muzical va fi asigurat de cunoscutul solist Jan Oprişor –

Acasa >

Articol

 

Imagine intercalată
Imagine intercalată

La jumătatea lunii ianuarie, a urcat la Bâlea Lac şi în cadrul evenimentului „Winter Beef Cooking Camp”, le-a dezvăluit participanţilor câteva dintre secretele gătitului cărnii de vită Angus. Acţiunea a avut un succes deosebit astfel că, binecunoscutul Chef Radu Zănescu, unul dintre fondatorii Institutului Naţional de Gastronomie, a decis să continue şirul evenimentelor de acest gen cu “Beef Master”, ce se va desfăşura la Palatul Brukenthal din Avrig, între 4 şi 6 martie.

De această dată, evenimentul dedicat pasionaţilor de gastronomie de foarte bună calitate va fi organizat împreună cu doi parteneri sibieni de valoare: Karpaten Meat (Marpod) şi Domeniul Apoldium (Apoldu de Sus).

Radu Constantin Zărnescu este preşedintele Asociației profesionale Euro-Toques România, membră în Euro-Toques Internațional (European Chefs Community), organizație fondată în anul 1986 de către Maestrul Paul Bocuse, la Lyon (Franța). În anul 2006, a fost unul dintre fondatorii Asociației Culturale Euro Est Alternativ, cea mai importantă organizație profesională din România! În calitate de Secretar General și Manager în același timp, a demarat mai multe proiecte naționale pentru bucătari și promovarea gastronomiei. Anul următor, împreună cu Dr. Iulia Drăguț, redactează și implementează proiectul Campionatul Internațional de Gătit în Aer Liber, prima competiție culinară internațională din România, proiect care urma să fie baza și altor concursuri similare. Între anii 2010 – 2017 a fost Căpitan și Manager al Echipei de Bucătari a României, echipă care s-a întors victorioasă de la multe competiții mondiale. În  anul 2017, Chef Radu Zărnescu este invitat la Monte Carlo la World Chefs Summit, la finala celor 100 de bucătari mondiali listați în Ghidul Michelin.

Cei ce vor fi oaspeţii frumosului complex baroc din Avrig în perioada 4 – 6 martie, vor avea parte de o experiență culinară deosebită la “Beef Master” şi vor învăţa de la Chef Radu Zărnescu ce înseamnă arta pregătirii cărnii de vită Angus.

În prima zi a evenimentului, programul muzical va fi asigurat de cunoscutul şi îndrăgitul interpret de muziă de petrecere, Jan Oprişor.

Aşadar, între 4 şi 6 martie, Palatul Brukenthal Avrig devine principalul punct de atracţie pentru pasionaţii de preparate la grătar gătite din carne de vită Angus, Chef Radu Zărnescu opinând că aici este locaţia ideală pentru Beef Master.

Rezervări se pot face la numărul de telefon 0724.234417, sau la adresa de email: office@palatulbrukenthalavrig.ro

Autor
16 februarie 2022 la 20:28

Leave a Reply

Stiri similare:

Vezi mai multe >
Autor Maria-Antonia OANA
acum 20 minute
Baza Sportivă Obor, în centrul atenției în minivacanța de 1 Mai
Baza Sportivă Obor a fost vineri, un punct de atracție pentru iubitorii de sport, dar și pentru amatori....
Actualitate
1 min de citit
Autor Dumitru CHISELIȚĂ
acum 43 minute
Un alt loc liniştit al Sibiului: pista de biciclete de pe Cibin sau despre cum nu le avem cu transportul “alternativ” prin oraş
La câtă gălăgie s-a făcut şi se face pe tema transportului aşa-zis "verde" în Sibiu, ar trebui ca...
Actualitate
7 min de citit
acum 1 oră
Afaceri de milioane de euro, scoase la vânzare în Sibiu. Cât costă un hotel în centrul orașului
Sibiul rămâne un oraș turistic, chiar dacă statisticile arată că numărul celor care îl vizitează e în scădere....
Actualitate
5 min de citit
Autor Ovidiu BOICA
acum 1 oră
Derbi pentru locul întâi în play-out. Măldărășanu: ”Suntem într-un moment bun al nostru, pozitivi, încrezători, mergem la Galați să câștigăm”
Antrenorul Marius Măldărășanu, a declarat, înaintea plecării spre Galați, unde FC Hermannstadt întâlnește Oțelul, duminică seara, în etapa...
Actualitate
4 min de citit