FITS 2024
Tribuna
Daniel Paraschiv: ”Situația noastră se înrăutățește de la meci la meci!”
b.o.n.
1375 vizualizari
Daniel Paraschiv: ”Situația noastră se înrăutățește de la meci la meci!”
© Facebook Sepsi OSK Sf. Gheorghe

 

Golgeterul lui Hermannstadt, Daniel Paraschiv, era de părere, la finalul meciului de la Sf. Gheorghe, pierdut cu 2-1, că sibienii nu mai practică același joc ca în prima parte a sezonului, când au ajuns până pe locurile de play-off.

”Situația noastră se înrăutățește de la meci la meci, din păcate nu mai producem fotbal. N-aș vrea să dau vina pe aceste greșeli personale în urma cărora luăm gol. Nici în atac nu strălucim, nu dăm gol din acțiune. Cu toții trebuie să băgăm capul nu în pământ, ci sub pământ pentru că avem foarte mult de muncă dacă vrem să rămânem în prima ligă”, a declarat Paraschiv la flash-interviuri.

Atacantul a adăugat că forma sa mai slabă din ultimele meciuri nu se datorează ratării unui transfer în această iarnă.

”Nu, nu a contribuit (n.a. ratarea transferului), pur și simplu se întâmplă să fie și perioade mai puțin prolifice, iată că trec printr-una chiar acum. Sper să-mi revin cât mai repede, atât eu, cât și echipa pentru că, am mai spus-o, doar noi putem s-o scoatem la capăt”, a mai spus Paraschiv, care a fost dorit, în această iarnă, atât de Mircea Lucescu, la Dinamo Kiev, cât și de o echipă din primul eșalon al Ungariei. 

 

comentarii
2 comentarii

Păi, se cam apropie finalul de mandat al primului „fotbalist” al Sibiului, așa că ce vă mirați?
26.02.2023 16:32
Nu băgați capul în pământ ca nu mai vedeți poarta.
27.02.2023 07:04
Din aceeasi categorie
CONTINENTAL

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica