Tribuna
PNL
Idei de cadouri ieftine și cool de Crăciun sau Secret Santa la job!
Idei de cadouri ieftine și cool de Crăciun sau Secret Santa la job!

Ai început deja să te gândești la Sărbătorile de Iarnă când în firma voastră a devenit deja o frumoasă tradiție organizarea Secret Santa și iei în calcul achiziționarea din timp a cadourilor? Dacă pentru membrii familiei știi exact ce surpriză vrei să le faci, este ceva mai dificil atunci când vine vorba despre colegii de muncă. Vestea bună este că nici măcar nu va mai trebui să pierzi timp important căutând prin magazinele fizice, pentru că acelea online sunt pur și simplu perfecte, evident cu condiția să apelezi la profesioniști.

 

Cadouri ieftine, dar de bună calitate

 

Cu toții ne dorim ca darurile colegi cu ocazia Secret Santa să fie unele care să nu ne lase cu buzunarele goale, dar în același timp să fie unele de un înalt nivel calitativ. Cu atât mai mult cu cât este vorba despre cele de Crăciun, pentru că este o lună destul de complicată pentru bugetul nostru. Dacă și tu ești în căutarea acelor cadouri de Craciun perfecte pentru colegii tăi, atunci hai să vedem dacă nu cumva găsești în rândurile următoare o sursă de inspirație pentru tine.

 

Gadget-uri

 

Dacă unii dintre colegii tăi sunt adevărați împătimiți ai tehnologiei, atunci ai dat lovitura. Sigur găsești pe internet multe idei de gadget-uri haioase, dar în același timp și utile spre care îți poți îndrepta atenția. Cum ar fi un deschizător de sticle prevăzut cu port USB, o baterie externă de care cu toții avem mereu nevoie și multe altele. Și, din fericire, nu sunt nici chiar atât de scumpe încât să rămâi fără bani tocmai de sărbători. Ba chiar le poți comanda din timp, și astfel ești și mai câștigat.

 

Cadouri personalizate

 

Cu siguranță cadourile personalizate sunt cele care ne fac cea mai mare plăcere, pentru că în acest fel simțim că sunt oferite din inimă. Pentru colegii tăi de serviciu, cu care ai legat o frumoasă relație de prietenie, niște tricouri cu mesaje haioase, sau cu o replică pe care o folosiți cu toții des nu poate fi decât o idee inspirată. Încearcă un exercițiu de imaginație și vezi cu ochii minții cum ar fi ca atunci când ieșiți la un fotbal sau la o bere pe terasă după orele de program să aveți toți aceste tricouri? Sigur va fi un moment plin de haz, pe care îl veți aprecia cu toții.

 

Coșuri cadou

 

Da, nu este deloc o exagerare, și crede-ne că și bărbații le adoră. Și, din fericire, există și opțiunea de achiziționa cosuri cadou barbati și va fi un dar pe placul lor. Sunt personalizate, nu costă mult, le poți comanda din timp, ce poate fi mai bun decât atât? De fapt, nouă ne plac atât de mult încât din punctul nostru de vedere nu este o greșeală să le numim cadoul perfect. Pentru că sunt pline de produse pe care abia aștepți să le încerci și te bucuri de fiecare dată ca un copil când primești un astfel de dar.

 

Articole sportive

 

Pentru colefii pasionați de mișcare, articolele sportive sunt perfecte. Ai grijă doar să le alegi pe cele care lr vor fi de folos și nu se află încă în posesia lor. Chiar și în condițiile în care nu fac mișcare, dar sunt fani înrăiți ai unei anumite echipe, poți să le pregătești mici surprize plăcute, care îi vor impresiona în mod plăcut. Ce-i drept, este nevoie să te pregătești din timp cu aceste daruri, să îți dea ceva de furcă, dar rezultatul final îți va întrece toate așteptările.

 

Articole de pescuit

 

Pentru pescarii mai mult sau mai puțin amatori, articolele de pescuit pe care le primesc în dar sunt mereu bine venite. Tu trebuie doar să le găsești pe cele pe care și le-ar dori, dar încă nu au reușit să și le cumpere și gata, ai găsit cadoul perfect!

 

 

Căști wireless

 

Indiferent dacă le place sau nu muzica, un set de căști wireless pentru telefon sunt un cadou ieftin, dar și foarte potrivit pentru colegii tăi de muncă. Cu siguranță vor fi foarte apreciate, și dacă știi să le alegi așa cum trebuie, nici măcar nu te vor costa atât de mult.

 

 

O sticlă de vin bun

 

Chiar dacă nu sunt mari amatori de băuturi alcoolice, nu ai cum să dai greș cu o sticlă de vin bun. Sărbătorile de Iarnă sunt un bun prilej pentru a închina un pahar de vin la masa tradițională, așa să sigur darul tău va fi foarte apreciat.

 

Caută promoțiile și ofertele speciale

 

Pentru a reuși să găsești cadoul perfect, pe care destinatarul să îl adore de la prima vedere cum se spune, începe să te pregătești din timp. Nu este deloc greșit să pândești toate promoțiile, ofertele speciale și reducerile, pentru că în acest fel reușești să achiziționezi la prețuri bune produse de o foarte bună calitate. De asemenea, nu de puține ori cele mai bune produse sunt în stocuri limitate, așa că ar trebui să te mobilizezi din timp pentru a-ți face cumpărăturile.

 

Nu contează prea mult cadoul, ci gestul

 

În cazul colegilor de muncă, dar care ți-au devenit adevărați prieteni, nu ar trebui să conteze prea mult cadoul în sine, ci gestul de a oferi ceva în dar. Prin urmare, nu încerca să epatezi prin cadouri scumpe, greu accesibile, pentru că în acest fel riști să fii catalogat drept o persoană care cumpără prietenia. Uneori, chiar și un simplu ac de cravată ieftin poate fi mai valoros decât niște butoni placați cu pietre prețioase sau un ceas de lux.

 

 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA