Karpatem Meat (Marpod), alături de Chef Radu Zărnescu, la "Beef Master 2022” – spectacolul culinar deschide seria evenimentelor de primăvară organizate la Palatul Brukenthal Avrig –

Mai sunt doar câteva zile până la debutul „Beef Master”, evenimentul culinar ce va fi găzduit de Palatul Brukenthal Avrig în cadrul căruia gurmanzii şi pasionaţii de bucătărie vor învăţa să gătescă în cel mai sofisticat mod, de la unul dintre cei mai cunoscuţi maeştrii bucătari din România, Chef Radu Zărnescu.
În cele trei (4 – 6 martie), vedeta spectacolului culinar va fi carnea de vită din specia Angus, materia primă fiind pusă la dispoziţie de Karpaten Meat (Marpod), grup de firme care este unul dintre cei mai importanţi crescători români de bovine din rasa Angus şi care a acceptat cu bucurie să fie partener al acestui eveniment.
În anul 2008, sibienii din grupul de firme Karpaten Meat, au început să pună bazele producției de carne de vită din bovine Angus în România. Sistemul de producție cuprinde toate etapele, de la producția vițeilor, la creștere, îngrășare și până la prelucrarea specializată a cărnii de vită. Ferma de azi Karpaten Meat România este compusă dintr-o fermă de bovine de reproducție Angus, 2 ferme de îngrășare și 1 fermă de carantină și de import/export. Aceste ferme sunt populate cu aprox 4.000 de bovine efectiv în reproducție și 4.000 de bovine – efectiv în îngrășare.
Motto-ul grupului pentru producția de carne este: puțin grajd și multă pășune. Astfel,de la iarbă la carne de vită de calitate, descrie sistemul nostru complet care acoperă toate etapele de producție:  începe cu pășunatul ecologic și continuă cu procesul de creștere și îngrășare a bovinelor ANGUS până la prelucrarea cărnii. 
Reproducția, îngrășarea și comercializarea de bovine, respectiv comercializarea cărnii de vită Angus – ca și sistem complet – este practicat de Karpatem Meat cu succes în ultimii ani.
Binecunoscutul Chef Radu Zănescu, unul dintre fondatorii Institutului Naţional de Gastronomie, a decis să continue şirul evenimentelor de promovare a gătitului cărnii de vită Angus cu “Beef Master”, ce se va desfăşura la Palatul Brukenthal din Avrig, între 4 şi 6 martie. 
Alături de Karpaten Meat (Marpod), la acest eveniment dedicat pasionaţilor de gastronomie de foarte bună calitate îşi va aduce contribuţia şi Domeniul Apoldium (Apoldu de Sus), astfel că se va demonstra încă o dată că vinul de bună calitate se potrivieşte perfect cu o mâncare gustoasă.
Aşadar, între 4 şi 6 martie, Palatul Brukenthal Avrig devine principalul punct de atracţie pentru pasionaţii de preparate la grătar (şi nu numai!) gătite din carne de vită Angus, Chef Radu Zărnescu considerând că aici este locaţia ideală pentru Beef Master.
Rezervări se pot face la numărul de telefon 0724.234417, sau la adresa de email: office@palatulbrukenthalavrig.ro. Taxa de participare la cursul de gătit susţinut de Chef Radu Zărnescu este de 50 lei/persoană.
D.F..

Imagine intercalată
Imagine intercalată
27 februarie 2022 la 20:56
Distribuie articolul:

Leave a Reply

Stiri similare:

Vezi mai multe >
Autor Maria-Antonia OANA
acum 16 minute
SONDAJ/ Copiii trăiesc fiecare moment oferit de FITS: „Este un festival interesant, frumos și balonos”
Mii de sibieni și turiști se bucură în aceste zile de Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu,...
Actualitate
2 min de citit
Autor Dan FRÂNCU
acum 1 oră
Ziua Universală a Iei, în curtea Muzeului Municipal Mediaș
La Mediaș, Ziua Universală a Iei va fi celebrată vineri, 27 iunie 2025, începând cu ora 15, printr-un...
Actualitate
1 min de citit
Autor Dumitru CHISELIȚĂ
acum 2 ore
Advertorial: Poziția grupului PSD din Consiliul Județean Sibiu privind criza de la Filarmonica Sibiu
În urma declarației recente a conducerii Filarmonicii Sibiu, care afirmă că "în acest moment, consilierii județeni sunt singurii...
Actualitate
3 min de citit
acum 2 ore
Miercuri se execută lucrări de reparații la rețeaua electrică din Valea Avrigului
Proprietarii de pensiuni, case de vacanță ori imobile de locuit, precum și cei ce desfășoară activități economice în...
Actualitate
1 min de citit
acum 3 ore
De Ziua Drapelului Național, la Mediaș
La Mediaș, Ziua Drapelului Național va fi sărbătorită printr-o serie de evenimente festive, pe care primăria municipiului, în...
Actualitate
1 min de citit
Autor Comunicat de presa
acum 3 ore
Consiliul Județean Sibiu scoate la licitație contractul pentru achiziția de echipamente moderne pentru tratarea AVC
Consiliul Județean Sibiu face încă un pas important pentru îmbunătățirea serviciilor medicale oferite pacienților cu accident vascular cerebral...
Actualitate
2 min de citit
Autor Nedeia Dicu
acum 3 ore
Luni cu ghinion pentru doi sibieni: unul a ajuns în penitenciar, altul are dosar penal
Săptămâna a început prost pentru doi bărbați. Un rășinărean a fost reținut de polițiști, în baza unui mandat...
Actualitate
2 min de citit
Autor Dan FRÂNCU
acum 3 ore
Făgăraș Fest 2025 vă așteaptă între 11 și 13 iulie, la Sebeșu de Sus – Valea Moașei
În perioada 11 – 13 iulie, la Sebeșu de Sus – Valea Moașei se va desfășura cea de-a...
Actualitate
8 min de citit
Autor Nedeia Dicu
acum 5 ore
Se oprește apa pe timpul nopții, în Șoroștin
Autoritățile locale din Șeica Mică le aduc la cunoștință locuitorilor din Șoroștin că începând din această săptămână vor...
Actualitate
1 min de citit
Autor Nedeia Dicu
acum 5 ore
Percheziții în Sibiu. Suspiciuni de fraudă bancară
O rețea de infractori care ar fi comis mai multe fraude bancare a fost destructurată. Echipe mixte de...
Actualitate
1 min de citit
Autor Nedeia Dicu
acum 5 ore
Cursuri gratuite de dans popular, la Casa Artelor și în Muzeul ASTRA
Cei care vor să învețe pașii dansurilor populare românești din zona Sibiului, o pot face la Casa Artelor,...
Actualitate
2 min de citit
Autor Nedeia Dicu
acum 6 ore
Întâlnire cu tradițiile și viața de oier rășinărean, la Muzeul ASTRA
Muzeul ASTRA va fi în acest sfârșit de săptămână locul de întâlnire cu tradițiile Rășinariului. În cadrul sectorului...
Actualitate
3 min de citit