FITS 2024
Tribuna
Seria Mediaș a Ligii a V-a, câștigată de Arsenal Dârlos. Planuri mari pentru sezonul viitor, în primul eșalon județean
Ovidiu BOICA
1281 vizualizari
Seria Mediaș a Ligii a V-a, câștigată de Arsenal Dârlos. Planuri mari pentru sezonul viitor, în primul eșalon județean
Echipa din localitatea natală a lui Marius Baciu a câștigat Seria Mediaș, în cel de-al doilea eșalon județean. Cornel Bleahu, președintele Arsenalului, spune că lotul va fi întârit cu câțiva jucători în această vară, iar anul viitor competițional, în Liga a IV-a, obiectivul va fi clasarea pe unul din primele patru locuri.

 

Arsenal Dârlos este campioana Seriei Mediaș a Ligii a V-a după ce s-a impus, în ultima etapă, pe teren propriu, cu Flacăra Gaz Metan. Jucătorii pregătiți de Ovidiu Moldovan și Alin Moldovan au sărbătorit alături de suporteri la festivitatea de premiere, primind trofeul și medaliile din partea președintelui Asociației Județene de Fotbal, medieșeanul Ioan Duma.

Până în ultimul moment cei de la Recolta Alma au așteptat o surpriză la Dârlos, făcând scor (11-1) cu Gloria Șmig. Cei de la Alma ar fi avut nevoie de o victorie a echipei din Mediaș la Dârlos pentru a termina ei sezonul pe primul loc, o remiză a Arsenalului în ultima etapă fiindu-le insuficientă pentru că, în meciurile directe, era dezavantajați.

Arsenal Dârlos termină sezonul cu 66 de puncte, cu două mai multe decât Recolta Alma. A treia clasată, AS Fotbal Curciu, a acumulat 61 de puncte.

Îi felicit pe băieți pentru acest sezon extraordinar. Am cucerit titlul de campioană și mergem în Liga a IV-a. Mai mult, avem planuri mari pentru viitorul sezon, ne dorim să intrăm în play-off și să terminăm în primele patru. Anul acesta, am beneficiat și de sprijinul celor de la ACS Mediaș, am adus doi jucători de la juniorii lor, care ne-au ajutat mult, pe Cristi Cîmpian și Ionuț Bleahu. Alături de ei au mai fost câțiva jucători cu experiență la nivelul Ligii a IV-a, Alexandru Pop, Iosif Samson și Marius Berber. Vom mai lua câțiva jucători, cel puțin 3-4, cu experiență, pentru a face față în Liga a IV-a. Le mulțumesc băieților pentru devotament, pentru seriozitatea cu care au tratat fiecare meci. 99% această promovare li se datorează. Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături, primarului Ioan Lupu, care tocmai a câștigat un nou mandat la Dârlos, care ne-a sprijinit și ne-a promis că o va face și în viitor. De asemenea, vrem să le mulțumim sponsorilor noștri, Cogetil și Forreterra, pentru că sunt alături de noi. De ce nu, ne dorim să li se alăture și alții, pentru că în Liga a IV-a efortul financiar va fi, cu siguranță, mai mare”, a declarat președintele clubului Arsenal Dârlos, Cornelius Bleahu.

Bleahu a fost, în prima parte a sezonului, și antrenorul echipei, împreună cu Alin Moldovan, Arsenal încheind turul pe primul loc. Apoi la echipă a fost adus Ovidiu Moldovan, în staff-ul tehnic.

Lotul Arsenalului pentru sezonul 2023/2024 a fost alcătuit din portarii Alexandru Kiss,  Cristian Șerban și jucătorii de câmp Florin Cerghizan, David Baiciu, Septimiu Henta, Alexandru Medeșan, Paul Gornic, Emanuel Bența, Flavius Boian, Ioan Lăpădat, Ionuț Bleahu, Marius Berber, Marian Cărămidar, Iosif Samson, Andreas Tulipan, Cristian Cîmpian, Ionuț Bocicar, Alexandru Velicea, Ionuț Cotei, Radu Costea, Alexandru Pop, Adrian Slava și Andreas Baciu.

 

LIGA A V-A MEDIAȘ, ETAPA A XXVI-A

Duminică, 9 iunie

AS Fotbal Curciu - Speranța Biertan 4-1

Recolta Alma - Gloria Șmig 11-1
Stăruința Laslea - Atletic Păucea 3-3

Arsenal Dârlos - Flacăra Gaz Metan 5-0

AS Soroștin Șeica Mică - AS Valea Viilor 2-8

Viitorul Târnava - Viitorul Ațel 4-8

Viitorul Valchid - ACS Celectro Micăsasa 4-2

.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica