Tribuna
Selecționerul Curelea, extrem de supărat pentru golul primit în prelungiri: ”Ne-au pedepsit!”
Ovidiu BOICA
617 vizualizari
Selecționerul Curelea, extrem de supărat pentru golul primit în prelungiri: ”Ne-au pedepsit!”
© Vali MACREA

 

Antrenorul reprezentativei U20 a României, Costin Curelea, era frustat, la finalul meciului cu reprezentativa similară a Germaniei, de la Sibiu, de vineri, pierdut cu 1-0, în urma golului lui Bobien, din prelungiri. Chiar dacă ”tricolorii” au pierdut, Curelea a ținut să-și felicite jucătorii.

”Ce pot să zic? Decât (n.a. că a fost) un meci foarte bun făcut de băieți, și-au dorit foarte mult, au muncit, au reușit să țină piept Germaniei, dar din nou - cred c-am mai văzut «filmul» ăsta - suntem egalați în prelungiri (n.a. de fapt, naționala U20 a primit golul prin care a fost învinsă, în minutul 90+3), tot timpul parcă lipsește ceva, nu știu, e tipic românesc, tre' să pierdem, parcă când suntem aproape să obținem un rezultat, trebuie să facem ceva, să dăm cu piciorul. Ei merită cu toții felicitați pentru ceea ce au arătat în teren. Am avut și noi situații. N-am început foarte bine, să zic un pic temători, dar ușor, ușor am echilibrat jocul, am fost organizați și iată că, în urma unei greșeli mai mari pe care am făcut-o, ne-au pedepsit și ne-a adus această înfrângere”, a spus Curelea.

 

”De la un meci magnific, am ajuns la o... înfrângere magnifică”

 

Curelea a mai spus că a studiat naționala U20 a Germaniei și că aceasta nu a surprins-o cu nimic, dar din nefericire golul din prelungiri a făcut diferența, iar în timp va rămâne consemnat numai rezultatul de 0-1, nu și evoluția jucătorilor săi, de care s-a declarat mulțumit.

”I-am studiat (n.a. pe nemți), nu ne-au surprins, nu pot să spun că și-au creat foarte multe ocazii. «Popică» (n.a. portarul Robert Popa) n-a avut foarte mult de lucru astăzi (n.a. vineri), dar din păcate, de la un meci magnific împotriva Germaniei, am ajuns la o înfrângere... muncită împotriva Germaniei. Rezultatul va rămâne 0-1, ăsta rămâne în istorie, în loc să fie un 0-0. Sau, cum a fost în Portugalia, la fel, în minutul 97 am primit gol atunci... Asta mă mâhnește cel mai tare, de aia sunt foarte dezamăgit, am consumat toată energia pe care-o aveam în noi, atât eu, cât și jucătorii. Eu unul sunt foarte dezamăgit de rezultat”, a adăugat Curelea în conferința de presă.

 

”Trebuie să dăm mai multe șanse românilor”

 

Altfel, Curelea e de părere că ar trebui ca, în primele două eșaloane din România, jucătorii autohtoni să primească mai mult credit, doar altfel putând apărea soluții pentru echipele naționale.

”Plusurile (n.a. de după meciul cu Germania U20) sunt că jucătorii au demonstrat că pot, jucătorii au demonstrat că merită să fie băgați mai mult în seamă, pentru că unii dintre ei nu joacă nici în Liga 1 (n.a. Superligă), nici în Liga 2. Avem jucători care sunt rezerve la Liga 2 și iată că joacă cu aceste echipe mari și își dau viața, reușesc să facă rezultate bune și să arate că se poate. Trebuie să dăm mai multe șanse românilor, să-i folosim mai mult, pentru că au caracter și putem să facem și noi mai multe în fotbalul românesc pentru ei. Copiii noștri, practic, că sunt copiii noștri... Urmează generații, că toți o s-avem copii și urmează generații, trebuie să le dăm mai multe șanse. Ei au demonstrat că pot”, a mai spus Curelea.

 

Despre atmosferă: ”Foarte bună!”

 

În ciuda faptului că, în tribunele ”Municipalului”, s-au aflat, vineri seara, mai puțin de 3.000 de spectatori, Curelea s-a declarat mulțumit de atmosfera creată de sibieni.

”Atmosfera, foarte bună! Terenul frumos, (n.a. spectatorii) ne-au susținut... Ce să mai? Din păcate, rămâne rezultatul ăsta, care ne deranjează cumva. Plus că și suporterii au plecat acasă ușor supărați. Dacă au sperat și ei, ca și noi, au încurajat echipa cât au putut... E clar că și ei au plecat (n.a. de la stadion) dezamăgiți, puteam să le facem o seară mai frumoasă”, a concluzionat Curelea.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA