Tribuna
N-a fost rău, dar a fost o înfrângere... cam programată! BC CSU pierde la -6 pe terenul campioanei ”U” BT, echipă neînvinsă în actualul sezon al Ligii Naționale
Ovidiu BOICA
572 vizualizari
N-a fost rău, dar a fost o înfrângere... cam programată! BC CSU pierde la -6 pe terenul campioanei ”U” BT, echipă neînvinsă în actualul sezon al Ligii Naționale
© Facebook ”U” BT Cluj

 

Baschetbaliștii sibieni n-au făcut un joc rău pe terenul campioanei en-titre, ”U” BT, la Cluj, echipă care domină și actualul sezon al Ligii Naționale, fără vreun punct pierdut și care a ajuns în sferturile EuroCup. După 40 de minute, echipa ”șepcilor roșiI” s-a impus cu 80-74.
Sibienii au început în forță (10-2), forțându-l pe Silvășan să ia primul time-out după numai 3 minute. CSU a avut în mai multe rânduri +13 pe tabelă și a câștigat primul sfert cu 26-15.
Clujenii au înscris două triple în debutul actului secund, prin Lăpuște și Richard, iar Cățe a adus primul avantaj pentru ”U” BT la jumătatea perioadei (31-20). Echipa lui Silvășan a câștigat în cele din urmă sfertul al doilea cu 30-16 și avea avantaj de o posesie la pauza mare (45-42).
Bulgarul Ivanov, cu un ”and-one”, a readus-o pe CSU la conducere (51-49) și tot el a pus două posesii între sibieni și campioană (55-51). Amfitrionii au reacționat cu un ”run” de 9-0, iar la finalul celui de-al treilea sfert conduceau cu 67-59.
Sibienii au rămas în meci și în actul decisiv, dau au fost deficitari în ofensivă, irosind cu ușurință mai multe atacuri, astfel că n-au reușit să pună în pericol avantajul gazdelor. Tripla lui Pratt a reapsins speranțele (76-70), moment în care Silvășan a simțit pericolul și a luat time-out.
Un alt moment în care jucătorii lui Rinkevicius au sperat să mai scoată ceva din acest meci și să producă surpriza s-a petrecut în momentul în care Dragoste i-a furat mingea lui Lăpuște și a înscris de sub inel (80-74), dar în cele 36 de secunde rămase nu s-a mai întâmplat nimic și ”U” BT a bifat a 19-a victorie stagională, în vreme ce BC CSU are acum 1-2 în Top 10.
Ivanov a fost cel mai prolific jucător al lui CSu, cu 17 puncte, urmat de Loving (15), Uță (14) și Threatt (11).
De cealaltă parte, Seeley și Richard au terminat partida cu câte 17 puncte.
Revenim cu amănunte!

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Q House

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA