Tribuna
Măldărășanu testează un atacant din naționala de futsal a Germaniei. Fundașul central de doi metri și cel de bandă cu apetit ofensiv nu l-au convins
Ovidiu BOICA
806 vizualizari
Măldărășanu testează un atacant din naționala de futsal a Germaniei. Fundașul central de doi metri și cel de bandă cu apetit ofensiv nu l-au convins
© VfB Stuttgart
Patrick Vuc are dublă cetățenie, română și germană, Andrei Popa aduce aminte de Zarko Markovic, fundașul central de 2,05 metri al Gazului Metan, iar Andrei Mihai e un fundaș dreapta care iubește golul. Cei trei au fost folosiți, sâmbătă, în amicalul cu Gloria Buzău, încercând să-l convingă pe Măldărășanu că merită un loc în lotul lui Hermannstadt pentru sezonul 2024/2025 al Superligii.

 

Antrenorul Marius Măldărășanu testează, în aceste zile, câțiva jucători de perspectivă în vederea completării lotului pentru sezonul 2024/2025. Printre ei se numără și Patrick Vuc, un atacant de 20 de ani care a jucat ultima dată pentru echipa a doua a clubului VfB Stuttgart.

Vuc măsoară 1,88 metri, iar înainte de Stuttgart II a mai trecut pe la TSV Bernhausen Youth, Waiblingen Youth, Boblingen Youth - ulterior a făcut parte din loturile U17 și U19 - și Reutlingen U19.

Vuc are dublă cetățenie, germană și română, iar anul trecut a făcut parte din naționala U19 a Germaniei participantă la turneul final al Campionatului European de futsal, în Croația.

Patrick Vuc a fost folosit de antrenorul Marius Măldărășanu în amicalul de sâmbătă, de la București, desfășurat pe terenul Complexului Sportiv ”Premium Wellness” și câștigat de sibieni cu 1-0 în fața nou-promovatei în Superligă, Gloria Buzău.

Atacantul va face deplasarea cu ”alb-roșii” în cantonamentul din Turcia, de la Bolu, în speranța că îl va convinge pe Măldărășanu să-i acorde o șansă incluzându-l în lotul pentru sezonul următor al Superligii.

 

Alexandru Popa și Andrei Mihai, alți doi underi aflați în probe

 

În amicalul cu Gloria Buzău, Măldărășanu a văzut la lucru alți doi jucători ”sub vârstă” care fac pregătirea în această perioadă cu FC Hermannstadt.
Este vorba despre Alexandru Popa, un fundaș central ce măsoară 2 metri, și de Andrei Mihai, un fundaș dreapta care a evoluat ultima dată la Unirea Braniștea, în Liga 3.

Alexandru Popa a evoluat în prima parte a sezonului trecut la FC Bihor Oradea, în Liga 3, remarcându-se prin golul marcat în meciul cu Dinamo, de pe teren propriu, din grupele Cupei României, prin care a restabilit egalitatea (1-1), pe final.

În februarie 2024 a fost împrumutat, până la finalul campionatului, la o altă echipă din cel de-al treilea eșalon, ACSO Filiași, iar acum dă probe la FC Hermannstadt.

Andrei Mihai vine tot de la Liga 3, de la Unirea Braniștea. El a fost descoperit de Oțelul, care l-a împrumutat apoi, împreună cu mai mulți jucători, la echipa din Vaslui.

La Unirea Braniștea, fundașul dreapta de 22 de ani, poreclit ”Nicoliță” pentru capacitatea sa de efort, a fost unul dintre remarcații echipei, numai în prima parte a sezonului, conform publicației Viața Liberă, contribuind la unsprezece reușite, cinci goluri și șase assist-uri.

Alexandru Popa și Andrei Mihai nu au fost însă incluși în lotul pentru cantonamentul din Turcia.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Tribuna

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
ARTMANIA
Licitatie publica