Tribuna
Măldărășanu, înaintea duelului cu ”leii” din Bănie, de pe ”Municipal”: ”Craiova pare cea mai în formă echipă”. Fără Mino Sota și Neguț!
Ovidiu BOICA
600 vizualizari
Măldărășanu, înaintea duelului cu ”leii” din Bănie, de pe ”Municipal”: ”Craiova pare cea mai în formă echipă”. Fără Mino Sota și Neguț!
© Facebook Universitatea Craiova
Antrenorul echipei sibiene se așteaptă la un meci extrem de dificil, duminică după-amiază, cu Universitatea. Oltenii vin pentru prima dată la Sibiu de la inaugurarea noi arene, iar la mijlocul săptămânii trecute au surclasat-o pe campioana Farul, în Cupa României (4-0).

 

După două deplasări consecutive, la Oradea și Târgoviște, prima încheiată cu prima înfrângere din ultimele 4 luni, 2-0 cu UTA Arad, a doua soldată cu victoria în prelungirile jocului cu Chindia, în urma căreia s-a reușit calificarea în sferturile Cupei României, sibienii revin acasă pentru un meci dificil, cu ocupanta locului 3 în Superligă, Universitatea Craiova. Confruntarea e prima, pentru jucătorii lui Măldărășanu, dintr-o serie de trei partide extrem de dificile, după olteni aceștia urând să le mai întâlnească pe FCSB și Sepsi OSK.

Antrenorul ”alb-roșilor”, Marius Măldărășanu, speră ca jucătorii săi să facă un meci bun și să obțină un rezultat pozitiv cu oltenii. Tehnicianul a remarcat că și în tur jucătorii săi au avut o evoluție bună, în special în partea a doua.

”Tot timpul am jucat la victorie. Și când s-a întâmplat - cam în multe meciuri - să terminăm la egalitate, noi ne-am dorit să câștigăm, dovadă și ocaziile pe care le-am avut. Adică noi n-am jucat la egal și am obținut doar un punct. Într-adevăr, în unele meciuri am obținut un punct, poate meritat, poate meritam mai mult... Dar, într-adevăr, fiecare meci are istoricul lui. E adevărat, în momentul acesta Craiova pare cea mai în formă echipă. Am înțeles că au ceva probleme la fundașii centrali, însă nu seamănă meci cu meci, important este ca noi să dăm mai mult decât în ultimul meci, de la Oradea, din punct de vedere al atitudinii, din punct de vedere al concentrării. Va trebui să dăm totul pe teren pentru că ne-așteaptă trei meciuri foarte grele acum, pe final de an. Implicit, și acest meci cu Craiova, o echipă care, la momentul ăsta, este pe locul 2. N-are cum să nu fie un meci dificil, având jucători de calitate. În tur am avut un joc destul de bun, de fapt o repriză a doua ceva mai bună și chiar puteam scoate ceva din acel meci, dar meciul ăsta va avea un alt istoric, cu siguranță”, a declarat Măldărășanu într-o conferință de presă.

 

Câștig în defensivă

 

Măldărășanu crede că rezultatele din ultima vreme ale Universității, de după venirea pe bancă a bulgarului Ivailo Petev, se datorează unei mai bune organizări în defensivă.

”Par o echipă mai bine organizată defensiv, ce am văzut după această mutare de antrenor, pentru că - din punct de vedere ofensiv - au cam același stil de joc. Normal, se bazează foarte mult pe individualități, au calitate mare, dar defensiv cred că lucrurile s-au pus la punct, pentru că mai toate echipele au avut momentele lor bune sau momente mai puțin bune, la fel și Craiova, a trecut prin perioade mai puțin faste. Acum, cred că e o echipă mult mai bine echilibrată defensiv - ofensiv”, a adăugat Măldărășanu.

 

Două absențe de marcă

 

După ce, acum o săptămână, nu l-a avut la dispoziție pe Baba Alhassan, acum Măldărășanu nu se poate baza pe Cristi Neguț și niponul Mino Sota, ambii stând din cauza cumului de cartonașe galbene.

”Am avut foarte mulți jucători la limită. Meciul trecut, a rămas Baba (n.a. Alhassan) datorită cartonașelor. De data asta, Neguț cu Sota. Pe undeva, poate este mai bine, pentru că să se întâmple într-un meci, să pierzi 4-5 jucători deodată datorită cumului de cartonașe, atunci chiar apărea o problemă. În rest, sunt ceilalți jucători care îi vor înlocui și va trebui s-o facă perfect. Mai mult de-atât... Sunt profesioniști, așteptăm foarte mult de la toții jucătorii și ăsta e un meci din care, din punct de vedere al motivației, nu mi-aș face probleme”, a mai spus Măldărășanu.

 

Meciul FC Hermannstadt - Universitatea Craiova, din etapa a XIX-a a Superligii, se dispută duminică, 10 decembrie, de la ora 14:00.

Înaintea acestuia, FC Hermannstadt este pe locul 7, cu 25 de puncte, în vreme ce oltenii ocupă locul 3, cu 32 de puncte, la egalitate cu cea de pe locul 2, CFR Cluj.

 

 

 

 

 

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Q House

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA