FITS 2024
Tribuna
La o zi după ce a cucerit Supercupa României la volei feminin, a devenit ”Ambasadorul Sibiului”. Iarina Axinte!
b.o.n.
1636 vizualizari
La o zi după ce a cucerit Supercupa României la volei feminin, a devenit ”Ambasadorul Sibiului”. Iarina Axinte!
© Vali MACREA

 

Duminică seara, voleibalista Iarina Axinte a dat lovitura de începere a meciului dintre FC Hermannstadt și Rapid, fiind premiată apoi de către managerul sportiv al echipei sibiene, Radu Neguț. Componentă a campioanei en-titre Volei Alba Blaj, Iarina a primit titlul de ”Ambasador al Sibiului”, la fel ca atleta Tabita Teușan, căpitanul lui BC CSU, baschetbalistul Mirel Dragoste, patinatoarea Anastasia Băcilă și judoka Daniel Natea.

Iarina Axinte a revenit acasă pentru a primi acest titlu onorific în cadrul campaniei inițiate de clubul de pe ”Municipal” la mai puțin de o zi după ce a cucerit, cu echipa sa de club, Supercupa României, la Blaj, în fața deținătoarei Cupei României, CSM Lugoj, scor 3-1.

În vârstă de 18 ani, Iarina nu este singura sibiancă din lotul campioanei CSM Volei Alba Blaj, alături de ea mai fiind Daria Ocenic(14 ani).

Iarina Axinte a fost declarată cel mai bun coordonator de joc în sezonul trecut de Federația Română de Volei, după ce a câștigat titlul național, Cupa României și Supercupa cu CSM Volei Alba Blaj. Ea a făcut parte din naționala României participantă la Campionatul European, ”tricolorele” ajungând până în optimile de finală. Sibianca a fost declarată revelația turneului final al Europeanului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica