FITS 2022
Tribuna
Ghinion pentru echipajul George Marcu / Adrian Mihai la Raliul Argeșului! ”Prima zi a cedat o planetară, iar duminică mașina a rămas fără frâne!”
b.o.n.
1077 vizualizari
Ghinion pentru echipajul George Marcu / Adrian Mihai la Raliul Argeșului! ”Prima zi a cedat o planetară, iar duminică mașina a rămas fără frâne!”

 

Sibienii George Marcu și Adrian Mihai, care au luat startul Raliului Argeșului, a treia etapă din Campionatul Național de Raliuri ”Betano” cu o mașină nouă, un Volfswagen Golf 4, au avut parte de surprize neplăcute atât în chiar prima zi, cât și duminică, dar au ieșit până la urmă cu bine din situație, reușind să treacă linia de finiș. Sâmbătă, pe ”speciala” Piscul Negru, după două probe speciale în urcare, a cedat o planetară a Golfului 4, iar în a doua zi a raliului, pe a doua trecere pe ”speciala” Mateiaș, mașina a rămas fără frâne.

”Am avut parte de un raliu plin de evenimente. În prima zi, noua noastră mașină, un Golf 4, după două probe în urcare pe Transfăgărășan, a cedat planetara din stânga chiar înainte de a treia probă specială, cea pe coborâre de la Cabana Capra, astfel că am fost nevoiți să abandonăm”, spune copilotul Adrian Mihai.

Echipajul sibian a revenit în competiție a doua zi grație regulii Super Rally, care permite continuarea competiției, a doua zi, pentru cei care au abandonat în prima zi, dar cu penalizare, însă ghinionul s-a ținut scai, pe ultima probă specială, a doua trecere pe Mateiaș, Golful 4 rămânând fără frâne pe ultimii 4 kilometri, tot pe coborâre. Cu toate acestea, Marcu și Mihai au trecut linia de finiș, clasându-se pe locul al V-lea la Clasa NAT 12.

”Senzația cea mai tare unde poți afla din ce aluat ești făcut ca om a fost cea în care nivelul de adrenalină a urcat la maxim când, în ultima probă disputată, la Mateiaș, am rămas fără frâne aproximatix 4 kilometri, tocmai pe porțiunea de coborâre a probei. A fost ca într-un mountain russe! Din fericire, am reușit să terminăm proba fără indidente”, a adăugat Adrian Mihai.

Pilotul George Marcu a dezvăluit, la finalul Raliului Argeșului, că această etapă a fost una de acomodare cu noua mașină: ”Consider că a fost un test și un antrenament pentru acomodarea cu noua mașină, căreia trebuie să îi mai aducem îmbunătățiri, dar care, per ansamblu, s-a comportat bine. Motorul este bine structurat și lucrează în parametri buni pentru a face față cerințelor”.

Adrian Mihai a declarat că echipajul din care face parte va lipsi de la următoarea etapă din Campionatul Național de Raliuri ”Betano”, Raliul Bucovinei, urmând să revină în etapa de casă, care va avea loc în luna iulie.

”Următoarea etapă de raliu la care vom participa va fi cea de la Sibiu, unde cel mai dificil traseu de macadam din România va pune la grea încercare echipajele și mașinile care vor participa. Noi, anul trecut, am reușit, la Sibiu, un binemeritat loc 3 la general  și un loc întâi la clasă în cadrul Campionatului Național de Rally 2. Sperăm ca, anul acesta, să ne menținem poziția pe podium”, a adăugat copilotul sibian.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA