Tribuna
PNL
Daniel Paraschiv vede și partea plină a paharului după 1-1 cu FC Voluntari
Daniel Paraschiv vede și partea plină a paharului după 1-1 cu FC Voluntari
© Facebook FC Hermannstadt

 

Autorul golului echipei sibiene, Daniel Paraschiv, a declarat, la flash-interviuri, că se simte oarecium responsabil pentru pierderea celor două puncte deoarece a irosit mai multe contraatacuri, în partea a doua a jocului de pe ”Anghel Iordănescu”. Cu toate acestea, atacantul crede că e un lucru bun că, după o remiză în deplasare, sibienii au ajuns în situația de a le părea rău.

”La 1-0 puteam să-mi ajut echipa și mai mult, să fac 2-0. Cumva, îmi asum acest semieșec, să-i zic așa. Văd și partea a pozitivă a acestui rezultat, faptul că, după un egal în deplasare, suntem supărați. Înainte aveam oarecum o mentalitate de echipă mică și ne mulțumeam cu un asemenea rezultat însă acum e bine că ne dorim mai mult.

Nu știm dacă neapărat am fost la conducerea jocului, dar nici nu i-am lăsat să se apropie de poarta noastră, chiar dacă am făcut un pas înapoi vizibil în repriza secundă. Puteam, cum am zis, să marcăm, am avut câteva contraatacuri pe care nu le-am gestionat foarte bine atât eu, cât și colegii mei, însă așa e în fotbal, nu putem să ne mai uităm în urmă, vine un meci la fel de dificil săptămâna viitoare și trebuie să ne concentrăm la maxim”, a afirmat Paraschiv. 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica