Tribuna
PNL
Daniel Paraschiv și Mihai Butean, în ”Echipa etapei” după victoria de la Arad. Atacantul a înscris un hat-trick
b.o.n.
521 vizualizari
Daniel Paraschiv și Mihai Butean, în ”Echipa etapei” după victoria de la Arad. Atacantul a înscris un hat-trick
© Vali MACREA

 

Vâful de atac Daniel Paraschiv a marcat un hat-trick în meciul cu UTA Arad, de pe ”Francisc von Neuman”, astfel că nu avea cum să lipsească din ”Echipa etapei” a IV-a din play-off-ul și play-out-ul Superligii. Alături de atacant, un alt jucător de la FC Hermannstadt a fost inclus în ”Echipa etapei”, fundașul dreapta Mihai Butean, care a avut, de asemenea, o evoluție solită, contribuind la golul trei al lui Paraschiv.

Componența ”Echipei etapei” a IV-a din play-off-ul și play-out-ul Superligii, alături de caracterizările făcute de Liga Profesionistă de Fotbal pe lpf.ro acestora și antrenorului Elias Charalambous, în cele ce urmează:

Portar

ROLAND NICZULY (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - A închis excelent poarta, contribuind astfel la prima victorie reuşită de covăsneni în actuala ediţie de play-off.

Fundași

MIHAI BUTEAN (FC Hermannstadt) - Şi-a trecut în cont prima pasă decisivă din campionatul actual, în care a bifat prezenţe în toate cele 34 de jocuri.

© Vali MACREA

IONUȚ LARIE (Farul Constanța) - Căpitanul dobrogenilor şi-a coordonat excelent colegii, iar la final s-au bucurat impreună de o victorie importantă în lupta pentru atingerea obiectivului.

VLAD CHIRICHEȘ (FCSB) - Al treilea meci integralist de la revenirea după accidentare, al treilea joc la rând fără gol încasat de ”roş-albaştri”. Experienţa lui este marele câştig al bucureştenilor din acest final de stagiune.

ANDRES DUMITRESCU (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - O nouă prestaţie consistentă pentru jucătorul celor de la Sepsi, care a acoperit excelent întreg flancul stâng.

Mijlocași

TOMMI JYRY (Petrolul Ploiești) – Intrat pe parcursul jocului, a marcat primul său gol în Superligă, reuşita sa fiind cea care le-a adus victoria prahovenilor.

ADRIAN ȘUT (FCSB) - Face un sezon fabulos! Prinde pentru a şaptea oară ”Echipa etapei", cinci dintre prezenţe fiind în 2024.

JOAO LAMEIRA (Oţelul Galați) - Introdus la startul reprizei secunde, a marcat în prelungirile partidei de la Voluntari golul care o menţine neînvinsă pe Oţelul.

Atacanți

ENZO LOPEZ (FC Botoşani) - Dublă şi pasă decisivă într-o repriză de vis făcută de botoşăneni! Are şase goluri în 11 meciuri jucate în acest an calendaristic.

DANIEL PARASCHIV (FC Hermannstadt) - A reuşit o triplă şi a ajuns la 11 goluri în ediţia curentă, fiind cel mai bun marcator al sibienilor.

IONUȚ COJOCARU (Farul Constanța) - Este surpriza plăcută a primelor patru runde din play-off. A înscris de două ori, asta după ce a reuşit şi două pase decisive în etapele precedente.

Antrenorul etapei

ELIAS CHARALAMBOUS (FCSB) - Roş-albaştrii au câştigat primele patru meciuri din play-off, fiind singurii din istoria acestei faze a competiţiei care reuşesc o astfel de performanţă.







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica