Tribuna
Dani Coman: ”Calitatea antrenorului e să-i ducă pe jucători în situația de a finaliza; din careu, se vede calitatea jucătorului”
b.o.n.
1945 vizualizari
Dani Coman: ”Calitatea antrenorului e să-i ducă pe jucători în situația de a finaliza; din careu, se vede calitatea jucătorului”
© Facebook FC Hermannstadt

 

Președintele executiv al lui Hermannstadt, Dani Coman, a afirmat, la DigiSport, după remiza cu CSM Poli Iași (0-0), că sibienii n-au făcut un meci strălucit. Oficialul grupării de pe ”Municipal” a pus rezultatul pe seama ratărilor și i-a luat apărarea antrenorului Marius Măldărășanu.

”Părerea mea e că n-am făcut un joc foarte bun, dar chiar și așa ne-am creat câteva ocazii de a marca. Acum, calitatea antrenorului e să-i aducă pe jucători în situația de a finaliza, de a avea ocazii. Noi ne-am creat ocazii. De-acolo, din 16 metri, de-acolo se vede calitatea jucătorului, experiența pe care o are. Cert este că noi, astăzi (n.a. vineri), n-am luat cele mai bune decizii în fața porții”, a spus Coman.

Dani Coman era de părere că apariția pe teren a lui Ruben Fonseca s-a făcut simțită, atacantul lusitan fiind în prim-plan la faza în urma căreia ”centralul” Istvan Kovacs a dictat lovitură de la 11 metri, în prelungiri.

”Oricum, intrarea lui Fonseca a schimbat oarecum cursul jocului, a fost în toate acțiunile de atac”, a mai spus oficialul sibienilor.

Legat de ratarea lui Petrescu de la punctul cu var, Dani Coman i-a luat apărarea jucătorului. În ceea ce privește acordarea penaltiului, după ce Isvan Kovacs a fost chemat la margine de cei din camera VAR să vadă reluările, oficialul lui Hermannstadt spune că decizia a fost una fără dubii.

”Petrescu este un jucător care bate foarte bine atât lovituri libere, cât și penaltiuri. El a pus mâna pe minge și nu se putea... Ce să-i zică ”Măldă”, sau alt jucător? Să-i ia mingea din mână? I se putea întâmpla oricui (n.a. să rateze).

Dacă mă-ntrebați acum, cu siguranță exista (n.a. altă variantă) mai bună.

Eu cred că nu există dubii în privința penaltiului. Normal ca unui antrenor (n.a. Leo Grozavu) să nu-i convină atunci când echipa adversă are penalti în minutele de prelungire. Dar, din punctul meu de vedere, a fost penalti clar”, a mai declarat Dani Coman.

Altfel, președintele executiv al echipei sibiene e de părere că este dificil de îndeplinit un obiectiv, oricare e el, când obții atât de multe rezultate de egalitate, FC Hermannstadt ajungând la zece remize cu cea din meciul cu Poli Iași.

”Și eu mi-aș dori (n.a. mai puține egaluri). E foarte greu să-ți îndeplinești un obiectiv făcând foarte multe egaluri, indiferent de obiectivul pe care ți-l propui, câștigarea campionatului, accederea în play-off sau evitarea retrogradării”, a concluzionat Coman. 

 

 

 

 

 


comentarii
2 comentarii

”... Calitatea antrenorului e SĂ-I DUPĂ pe jucători în situația de a finaliza..."

SĂ-I DUPĂ ce ?
mihai tanase
28.11.2023 22:35
Un comunicat venit ieri pe facebook anunţa că aşteptatul şi ultramediatizatul proces al
Simonei Halep la TAS, în care şi ea, şi noi, ne puneam mari speranţe, cică nu figurează
pe lista proceselor (nici măcar a audierilor!) programate până pe 31 martie.
E greu să mai cred că şi ăştia au ceva cu ea şi/sau cu noi.

Mai plauzibil mi se pare că nu avem date nici suficiente, nici corecte.
Că suntem minţiţi, poate prin neinformare, dar minţiţi.

Corelând cele două evenimente despre care am scris aici, aflu că Nole şi Serbia au refuzat
controlul antidoping la Cupa Davis. Adică, se poate? Din nou, ceva nu ştim.

De ce naiba în ţara asta prost făcută nu se poate spune ceva cinstit, adevărat, de la cap la coadă?
Doru Popovici
30.11.2023 08:28
Din aceeasi categorie
Q House

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA