Tribuna
”Cavalerii roșii”, pe urmele lui Mihai Viteazu... CSC 1599 Șelimbăr, înfrângere în primul amical al iernii
b.o.n.
1220 vizualizari
”Cavalerii roșii”, pe urmele lui Mihai Viteazu... CSC 1599 Șelimbăr, înfrângere în primul amical al iernii
© Facebook CSC 1599 Șelimbăr
Echipa sibiană, aparținând clubului care are în nume anul bătăliei de la Șelimbăr, a pornit pe urmele lui... Mihai Viteazu, fost ban al Craiovei. CSC a pierdut, vineri, amicalul cu formația lui Nicolo Napoli, cu scor de neprezentare. Acesta a fost primul test din această iarnă pentru jucătorii lui Eugen Beza, care reluaseră pregătirea doar de câteva zile.

 

La câteva zile de la reluarea pregătirii, echipa sibiană a jucat primul amical din această iarnă, pe terenul unei formații din Liga 1. Vineri după-masă, CSC-ul a cedat cu 3-0 meciul disputat pe terenul Bazei Sportive ”Fotbal Park”, al echipei FC ”U” Craiova 1948.

Oltenii au condus cu 1-0 la pauză prin reușita lui Andrea Campagno de la jumătatea reprizei întâi. Alexandru Raicea a dublat avantajul de pe tabelă cu un sfert de oră înainte de final, iar Sekou Sidibe a stabilit rezultatul final în minutul 88.

Antrenorul echipei sibiene, Eugen Beza, l-a inclus în primul ”unsprezece” pe Lucian Buzan, singurul jucător al cărui transfer a fost anunțat pentru moment, în această iarnă. Beza a început jocul pe pe ”Fotbal Park” cu Cosmin Vâtcă - Alexandru Vodă, Bogdan Vișa, Ciprian Natea, Daniel Tătar - Robert Boboc, Alexandru Luca - George Monea, Alexandru Ciocâlteu, Lucian Buzan - Adrian Cârstean. În partea a doua, tehnicianul echipei CSC 1599 a folosit formula Rareș Gal - Monea, Ousmane Viera, Natea, Alexandru Vodă - Al. Luca, Alex Curtean - Nicolas Antone, Bogdan Rotar, Ruben Vecerdea - Toni Suciu. Au mai intrat Radu Crișan, Alexandru Badea și Blaise Yameogo.

Cu această ocazie, în partea a doua a jocului de la Craiova au debutat la CSC Șelimbăr Ousmane Viera, fostul fundaș al lui FC Hermannstadt, foarte aproape de a semna la Șelimbăr, și Bogdan Rotar, un sibian care vine sub formă de împrumut de la FK Csikszereda.

De cealaltă parte, Nicolo Napoli a folosit două formule diferite de echipă:

”FC U” CRAIOVA (repriza I): Popa - Negru, Diallo, Kovacic, Huyghebaert - Albu, Achim, Asamoah - Baeten, Compagno, Van Durmen.

”FC U” CRAIOVA (repriza a II-a): Cobrea - Enache, Paramatti, Zanfir, Bușu - Ondan, Marquet, Sidibe - Raicea, Bălan, Blidar.

 

Urmează Sepsi

 

Până la plecarea în cantonameentul din Antalya, CSC 1599 va susține alte câteva meciuri de verificare. Următorul este tot cu o formație din Liga 1, Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Amicalul cu covăsnenii este programat pentru miercuri, 19 ianuarie. Pentru ”cavalerii roșii” vor mai urma meciurile de verificare cu CSM Deva (22 ianuarie), FC Hermannstadt (26 ianuarie) și Unirea Ungheni (28 ianuarie).

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA