Tribuna
Bogdan Rotar revine la Șelimbăr. Sibianul, campion național U19 cu FK Csikszereda, în 2021, e ”cavaler roșu” până la finalul sezonului
Ovidiu BOICA
1447 vizualizari
Bogdan Rotar revine la Șelimbăr. Sibianul, campion național U19 cu FK Csikszereda, în 2021, e ”cavaler roșu” până la finalul sezonului
Atacantul care va împlini 20 de ani pe 18 ianuarie a evoluat în ultimul an și jumătate pentru FK Csikszereda, tot în Liga 2, contabilizând 23 de meciuri și două goluri. Bogdan Rotar este campion național en-titre cu ciucanii.

 

Vârful de atac Bogdan Rotar se întoarce la Șelimbăr pentru o jumătate de an. Fotbalistul originar din Sibiu a semnat, astăzi, cu CS Comunal un contract valabil până pe 30 iunie. Rotar a jucat ultima dată la FK Csikszereda, echipă care se află, de asemenea, în cursa pentru un loc în play-off-ul Ligii 2, la fel ca CSC 1599.

Produs al clubului sibian FC Interstar, Bogdan Rotar a fost luat prima dată la echipa din Șelimbăr în vara lui 2020, când aceasta se afla în Liga 3. Atacantul a fost remarcat de antrenorul celor de la FK Csikszereda, Valentin Suciu, în două meciuri de verificare, ciucanii obținându-i transferul.

În ediția 2020/2021, sibianul a fost folosit în 17 meciuri, în Liga 2, înscriind două goluri. Bogdan Rotar a fost folosit și în play-off-ul Ligii Elitelor U19, marcând trei goluri în două jocuri, inclusiv în finala mare, cu FC Viitorul, devenind campion național.

În actualul sezon, Bogdan a evoluat în șapte partide, dintre care una în Cupa României, fără să înscrie vreun gol, dar pasând decisiv la două reușite ale ciucanilor.

La Șelimbăr, Bogdan Rotar se va reîntâlni cu mai mulți foști colegi, Alex Curtean, Bogdan Vișa, Daniel Tătar, George Monea, Adrian Cârstea și Ciprian Natea. El va îmbrăca tricoul cu numărul 98.

”Sunt foarte fericit pentru că m-am reîntors acasă. Am plecat de aici, de la Șelimbăr, cu zâmbetul pe buze și am venit la fel, cu gândul la rezultate bune și dornic de performanță. Abia aștept să îmi cunos colegii, pe cei pe care nu îi știu - pentru că pe unii îi cunosc de la precedenta mea perioadă petrecută aici - și staff-ul cât mai bine. Sper să avem parte doar de momente bune și foarte bune împreună”, a declarat Bogdan Rotar, în exclusivitate pentru Tribuna.

Bogdan Rotar are și două selecții în naționala U20 a României, cea pregătită de Bogdan Lobonț, în victoria cu Portugalia (2-1) și eșecul cu Anglia (6-1).


comentarii
1 comentarii

Felicitari Bogdan!
La multi ani,pentru ziua de 18 cand ai implinit 20 ani!
Rodica
19.01.2022 14:52
Din aceeasi categorie
SEVIS

Compa

Clinica Saneos

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA