FITS 2022
Tribuna
Ordinul 7161 - un album despre amintire
Ordinul 7161 - un album despre amintire

Marc Schroeder a stârnit interesul cu un proiect fotografic intitulat "Order 7161", care în ultimii ani a putut fi văzut în mai multe expoziţii atât în România, cât şi în Germania. Portretele realizate între anii 2012 şi 2015 cu 
40 de foşti deportaţi, martori ai unor vremuri extrem de dificile, reamintesc de un episod aproape uitat din istoria Europei postbelice.
Între timp, evoluţia proiectului a condus la editarea unui album fotografic.
La lansarea de carte, doamna dr. Heinke Fabritius, referent al Biroului Cultural pentru Transilvania, va dialoga cu fotograful Marc Schroeder despre opera lui, Mariana Mihu-Plier şi Daniel Plier vor lectura texte semnate de Herta Müller, Oskar Pastior şi Mariana Gorczyca, iar la violoncel va cânta Makcim Fernandez Samodaiev.
Evenimentul are loc în Chimniţa Filarmonicii de Stat Sibiu, joi, 26 mai, de la ora 17 şi  este rezultatul unei cooperări între referenta Biroului Cultural pentru Transilvania şi Consulatul Onorific al Marelui Ducat de Luxemburg la Sibiu sub patronajul Ambasadei Marelui Ducat de Luxemburg la Sibiu. Intrarea este liberă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA