Articol
Puneţi lămâia în congelator după ce a fost bine spălată şi ţinută aproximativ o jumătate de oră în apă cu bicarbonat. După ce lămâia a fost congelată, utilizaţi răzătoarea şi radeţi lămâia întreagă şi presăraţi pe alimente, salate, îngheţată, sos, orez, ceai şi alte băuturi. Gustul alimentelor va fi mai bun. Coaja de lămâie conţine de 5 până la 10 ori mai multe vitamine decât sucul de lămâie, care conţine în principal vitamina C.
Coaja de lămâie are proprietăţi regenerative pentru sănătate, eliminând elementele toxice ale organismului. S-a constatat că lămâia este un produs miraculos care distruge celulele canceroase. În concluzie, sucul de lămâie şi lămâia sunt benefice în prevenirea şi tratarea bolii.
Pe lângă faptul că distruge toate formele de cancer, are un spectru anti-microbian împotriva infecţiilor bacteriene, ciuperci, paraziţi interni, reglează tensiunea prea ridicată, este un anti-depresiv, combate stresul şi tulburările nervoase. Faptul cel mai important este că lămâia distruge numai celule canceroase şi nu afectează celulele sănătoase.