Tribuna
PNL
Steaua CSM EximBank - CSU Sibiu 77-68: Prima deplasare, primul eșec!
Ovidiu BOICA
1970 vizualizari
Steaua CSM EximBank - CSU Sibiu 77-68: Prima deplasare, primul eșec!
Baschetbaliștii sibieni au cedat, în această seară, la o diferență de aproape 10 puncte în Capitală, cu una dintre semifinalistele de anul trecut, Steaua CSM EximBank.

CSU Sibiu n-a reușit să furnizeze surpriza, în fieff-ul Stelei. ”Galben-albaștrii” au pierdut cu scorul de 77-68 meciul disputat în Capitală cu una dintre echipele semifinaliste din ediția precedentă de campionat. Jocul a fost echilibrat până în ultimul sfert, când bucureștenii au reușit să se desprindă la 10 puncte.
Hardy a deschis scorul, apoi Sibiul a mai condus cu 7-5 și 9-7. Steaua a întors rezultatul cu un ”run” de 7-0, dar în finalul primului sfert sibienii au anulat avantajul gazdelor și Hardy a stabilit rezultatul primelor 10 minute, 17-16 pentru CSU.
Actul secund a fost la fel de echilibrat. Steaua a avut, la un moment dat, avantaj de două coșuri (29-25), dar jucătorii lui Dan Fleșeriu l-au anulat și au trecut pentru puține momente la timonă (30-29). Bucureștenii au câștigat sfertul doi cu 17-15 și, la pauza mare, aveau avantaj minim (33-32).


În primele minute din repriza secundă, Steaua s-a dus la 7 puncte (46-39). CSU a egalat la 46, dar formația din Capitală a replicat imediat și, cu 10 minute înainte de finalul meciului, conducea cu 56-53.
O vreme, în cea de-a patra perioadă, sibienii au ținut pasul cu adversarul, iar Vlad Tincu a întors pentru moment scorul cu o aruncare de la distanță (62-61). Steaua a ”evadat” în ultimele 3 minute, când s-a desprins decisiv, câștigând meciul cu 77-68.
Pentru CSU Sibiu au marcat Hardy (17 puncte), Mijajlovic (15), Davis (12), Lalovic (7), Cooper (6), B. Popescu (6), Tincu (3), Paliciuc (două).


”A fost un meci în care Steaua ne-a dominat aproape la toate capitolele. Nu ne așteptam să ne bată sub coș atât de evident. Am pregătit jocul în așa fel încât să le închidem conducătorii mai mult. Pe pivoți, mai puțin! Din păcate pentru noi, Steaua și-a arătat valoarea individuală astăzi. Ne-am apropiat la un moment dat, în sfertul 4, la 2-3 puncte, am fost în situația de a câștiga meciul, dar din păcate nu am fost în stare să citim toate greșelile din apărarea Stelei și să le valorificăm. Am și ratat mult astăzi. Una peste alta, un efort bun al băieților, care ne dă speranțe că vom putea progresa mai mult”, a declarat antrenorul ”galben-albaștrilor”, Dan Fleșeriu, la final.

Sursa foto: Facebook CSU Sibiu







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA