Tribuna
PNL
Ski Touring & Ski Alpinism Race Bâlea, ediția a X-a
Dan FRÂNCU
2963 vizualizari
Ski Touring & Ski Alpinism Race Bâlea, ediția a X-a

Sâmbătă, 11 martie, începând cu ora 10, în zona Bâlea din Masivul Făgăraș se va desfășura ediția a X-a a celei mai importante competiții de ski alpinism din România: Ski Touring & Ski Alpinism Race Bâlea.

Evenimentul sportiv destinat schiorilor include două curse, diferite ca dificultate, complexitate și importanță: Ski Touring Race și Ski Alpinism Race.

Ski Touring Race este cursă cu profil de schi de tură, de nivel mediu, fără dificultăți tehnice deosebite, gândită pentru popularizarea acestei activități sportive, a cărui traseu are 7 kilometri și 750 metri D+.

Ski Alpinism Race este o cursă mai dificilă, cu profil de ski alpinism, destinată sportivilor cu experiență mai bogată în acest fel de activități sportive. Lungimea traseului va fi de 12 kilometri și 1.400 metri D+.

Înscrierile pentru ambele curse se pot face doar online, pe pagina organizatorului (skialpinismrace.ro/inscriere/), pentru Ski Alpinism Race (editia 2023,) 5 martie 2023 fiind data limită în care această operațiune este permisă.

Cursa Ski Alpiinism Race reprezintă și Campionatul Național de Ski - Alpinism, proba Individual.

Competiția de la Bâlea este organizată de Asociația Club Sportiv Vertical Sport.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica