Tribuna
Mihai Ianc, antrenor ACS Mediaș: ”Este o clasare foarte bună”
b.o.n.
1159 vizualizari
Mihai Ianc, antrenor ACS Mediaș: ”Este o clasare foarte bună”

 

Antrenorul echipei din Mediaș le-a mulțumit tuturor, de la jucători la sponsori și Primăria Mediaș pentru sprijinul acordat în această toamnă. Tehnicianul apreciază că locul ocupat de ACS Mediaș după 15 etape este unul bun.

”O partidă grea, ca orice partidă din deplasare, ca orice partidă din această serie, n-a fost deloc simplu, dar e foarte bine când se termină cu bine. E bine c-am luat 6 puncte în ultimele două etape, așa cum ne-am propus acum două săptămâni. Ne așteaptă o vacanță binemeritată.

Este o clasare foarte bună, suntem pe locul 2. Mai avem 3 etape în primăvară, cu două meciuri grele acasă, cu Bistrița și Ungheniul, la care îi aștept alături de noi și pe suporteri, cum au fost și astăzi (n.a. vineri). Pe această cale le mulțumesc și suporterilor pentru că, de Ziua Națională a României, s-au deplasat într-un număr destul de mare pentru un meci de Liga 3 și ne-au susținut pe tot parcursul celor 90 de minute. A mia oară o spun, pentru copiii îștia ai noștri contează foarte mult.

Tuturor celor care ne-au sprijinit în aceste 15 etape vreau să le mulțumesc, inclusiv sponsorilor, inclusiv celor care ne-au sprijinit cu absolut tot, cu transportul, Primăria Mediaș, absolut tuturor. Fără ajutorul lor nu eram aici. Mulțumesc frumos și suporterilor. Vedem ce va fi în iarna aceasta pentru a începe o pregătire corectă undeva pe 15 ianuarie”, a declarat Ianc, conform paginii de Facebook a clubului din localittea de pe malurile Târnavei Mari.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Q House

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA