Tribuna
Încă un patinator, ”Ambasadorul Sibiului”! Vlad Popa este campion național absolut de juniori
b.o.n.
1176 vizualizari
Încă un patinator, ”Ambasadorul Sibiului”! Vlad Popa este campion național absolut de juniori
© Vali MACREA

 

După o întrerupere de câteva meciuri, clubul de pe ”Municipal” a reluat campania prin care sportivi, foști sportivi sau alți actuali sau foști reprezentanți de seamă ai comunității sportive au adus grorielocalității de pe malurile Cibinului sunt invitați să dea simbolic lovitura de start a meciurilor din Superligă ale ”alb-roșilor”, fiind declarați cu această ocazie ”Ambasadori ai Sibiului”.

Duminică seara, la meciul dintre FC Hermannstadt și Dinamo, onoarea i-a revenit lui Vlad Popa, un patinator de la Clubul Sportiv Școlar din localitate, campion național absolut de juniori la patinaj viteză.

Vlad Popa și cea care se ocupă de pregătirea acestuia, prof. Cristina Andrei, au fost premiați de către directorul sportiv al grupării de pe ”Municipal”; Radu Neguț.

Vlad Popa nu este primul component al secției de patinaj viteză de la CSȘ Sibiu care devine ”Ambasadorul Sibiului”, cu ceva timp în urmă de această distincție bucurându-se și Anastasia Băcilă. 


comentarii
1 comentarii

Păcat, mare păcat faptul că primăria, universitatea, celelalte instituții sibiene nu finanțează un patinoar complex (cu de toate!) pentru acești juniori - și seniori- ce pe uscat se antrenează,,, , la noi în urbe. Iar dacă mai adăugăm și faptul că în sezonul cald oamenii ar avea o "oază" de polul nord ori sud, atunci, cu siguranță el ar fii și profitabil. Dar unde nu-i cap.....!
Sbârcea Nicolae
19.03.2024 09:59
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA