Tribuna
Doi judoka de la Miados, pe podiumul Turneului internațional ”Alina Dumitru”
b.o.n.
1726 vizualizari
Doi judoka de la Miados, pe podiumul Turneului internațional ”Alina Dumitru”

 

Antonia Tuță și Paul Frățilă, judoka pregătiți de prof. Andreea Ionaș, la clubul sibian Miado's, au urcat pe podium la ediția din acest an a turneului internațional care-i poartă nmele campioanei olimpice Alina Dumitru.

Antonia Tuță s-a clasat pe primul loc la categoria 48 kg, exact categoria la care Alina DUmitru a luat ”aurul” la Jocurile Olimpice de la Beijing, în 2008, iar Paul Frățilă a obținut medalia de bronz la categoria 46 kg.

Miado's a mai fost reprezentat la turneul care a avut loc weekendul trecut, la Chiajna, de Titus Mihai (locul al V-lea la categoria 55 kg), Alexandrua Burjan (Locul al V-lea, categ. 63 kg), Matei Barbu (locul al VII-lea, categ. 46 kg), Anya Ianculescu (categ. 44 kg) și David Cantor (60 kg).

La Turneul internațional ”Alina Dumitru”, desfășurat în Sala Sporturilor din localitatea ilfoveană, au fost prezenți peste 500 de sportivi reprezentând 55 de cluburi din Marea Britanie, Spania, Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria și, bineînțeles, România.

”Suntem mulțumiți de rezutatele obținute la acest turneu, al Alinei Dumitru, având în vedere că participarea a fost una selectă, iar concurența, acerbă. Continuăm să ne întoarcem cu medalii d ela fiecare competiție la care participăm, iar asta e un lucru îmbucurător, un semn că acest club crește de la un concurs la altul, de la un an la altul. Felicitări copiilor și celei care se oupă de pregătirea lor, prof. Andreea Ionaș”, a declarat Adrian Mihai, președintele clubului Miado's.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA