Tribuna
Dependent de golurile lui Daniel Paraschiv. Ce spune Măldărășanu despre Fonseca! ”Sunt situații în care nu schimb pentru că pierdem talie!”
Ovidiu BOICA
1372 vizualizari
Dependent de golurile lui Daniel Paraschiv. Ce spune Măldărășanu despre Fonseca! ”Sunt situații în care nu schimb pentru că pierdem talie!”
© sportpictures.eu

 

Marius Măldărășanu, antrenorul lui Hermannstadt, a vorbit, la flash-interviurile de după jocul de pe ”Giulești”, că resimte forma mai puțin fastă prin care trece unul din golgeterii echipei, vârful de atac Daniel Paraschiv, dar că jucătorul cu care l-a înlocuit pe acesta aproape de fiecare dată, portughezul Ruben Fonseca, nu oferă cea mai bună soluție deoarece nu se prea descurcă pe faza defensivă.

”Sunt jucători de care depindem. Și ”Para” (n.a. Daniel Paraschiv), în momentul în care nu este în formă... Depindeam de golurile lui, de forma lui, dar din păcate și când îl schimbăm, nici Ruben Fonseca nu este ceea ce ar trebui să fie. E normal că (n.a. portughezului) i-ar trebui mai multe minute, dar am pierde la talie, pierdem la agresivitate, pierdem din punct de vedere tactic pentru că nu prea înțelege din punct de vedere defensiv jocul. Și atunci suferim un pic...”, a declarat Măldărășanu.

Până la un punct, afirmația tehnicianului nu stă în picioare pentru că, dacă Paraschiv măsoară 1,85 metri, Fonseca e mai înalt cu 3 centimetri, însă s-a văzut într-adevăr că portughezul suferă în momentul în care echipa sa trebuie să se apere.

În plus, Măldărășanu a recunoscut că uneori se teme să facă schimbări pentru a nu pierde din talie, care contează în special la fazele fixe: ”Sunt situații în care nu schimb pentru că pierdem talie, pentru că fazele fixe pot conta. Noi am dat goluri din faze fixe, am și primit. Pot face diferența. Normal, până la urmă, indiferent cine intră, trebuie să facă totul, să facă ceva, să vină cu plus, spun mereu asta”


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA