Tribuna
Daniel Paraschiv, despre lipsa de încredere și atmosfera timorantă de pe ”Giuleșțti”! ”Mie mi-a plăcut! Poate unii au fost apăsați!”
Ovidiu BOICA
1273 vizualizari
Daniel Paraschiv, despre lipsa de încredere și atmosfera timorantă de pe ”Giuleșțti”! ”Mie mi-a plăcut! Poate unii au fost apăsați!”
© Vali MACREA

 

Daniel Paraschiv, unul dintre golgeterii lui Hermannstadt, cu șapte reușite, a susținut, la finalul înfrângerii de pe ”Giulești”, că lipsa de încredere a sibienilor și inexactitatea în fața porții adverse au făcut diferența. Atacantul e de părere că este posibil ca o parte dintre coechipierii săi să fi fost timorați de atmosfera de pe stadion, dar spune că el nu s-a aflat în această situație, dimpotrivă.

”(despre motivele înfrângerii) Lipsa de inexactitate în atac și, bineînțeles, unele inexactități, care pe «Giulești» te costă.

Se putea mai mult, dar ne-a lipsit încrederea. Mi-aș dori ca toți jucătorii să avem încrederea pe care o are și «Mister» (n.a. Marius Măldărășanu) în noi, pentru că el face o muncă foarte bună, încearcă să ne motivee înainte de fiecare meci și, din păcate, cum am zis, recepționăm destul de greșit mesajele.

(dacă sibienii au fost timorați de atmosfera din tribune) Ce poate fi mai frumos decât să joci pe o asemenea atmosferă? Poate unii au fost apăsați. Personal, nu! Mi-a plăcut! Ăstea sunt meciurile mari, dacă ne dorim play-off-ul, asta înseamnă această noțiune de play-off, doar meciuri din acestea. Din păcate, pare că deocamdată suntem un pic cam mici”, a mai spus Paraschiv.

 

Play-off-ul: ”O misiune grea!”

 

Daniel Paraschiv e de părere că FC Hermannstadt mai poate prinde play-off-ul.

”Era grea oricum această misiune, pot spune că nu era chiar obiectivul propus. Însă e clar, când ajungi acolo, începem și noi să avem așteptări. Suporterii, cei puțini, dar care vin la fiecare meci, își doresc și ei, iar acum, cu siguranță suntem obligați să luptăm și mai mult la fiecare meci pentru că încă poate fi îndeplinit acest obiectiv”, a mai spus Paraschiv.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA