Tribuna
Apa Canal
CSȘ Sibiu mai are o echipă calificată la turneul final al Campionatului Național de handbal
Ovidiu BOICA
4387 vizualizari
CSȘ Sibiu mai are o echipă calificată la turneul final al Campionatului Național de handbal
© Facebook Handbal Juvenil Sibiu
După performanța obținută de echipa femimină de juniori IV, și junioarele III pregătite de prof. Codruța Zavragiu și-au asigurat prezența în rândul primelor 8 echipe din țară. Echipa Clubului Sportiv Școlar a rezolvat matematic calificarea cu o etapă înainte de finalul sezonului.

 

O nouă echipă a Clubului Sportiv Școlar Sibiu și-a asigurat prezența la turneul final al Campionatului Național, după ce, săptămâna trecută, junioarele IV, pregătite de prof. Dan Buta, au obținut participarea la ultimul act al campionatului, în rândul primelor opt echipe al U14. Echipa de fete, pregătită de prof. Codruța Zavragiu, este matematic calificată la turneul final al Campionatului Național de jun. III Speranța după ce, în penultima etapă, a obținut o victorie clară, pe teren propriu, cu HCM Craiova.

© Facebook Handbal Juvenil Sibiu

Sțmbătă dimineața, în sala  de sport a Școlii Gimnaziale nr. 18 din Sibiu, tinerele handbaliste ale Clubului Sportiv Școlar s-au impus la o diferență de 12 goluri în fața oltencelor, scor 32-20, la capătul unui joc pe care l-au controlat în totalitate. CSȘ Sibiu este lider în clasamentul seriei, iar în ultima etapă joacă pe terenul ultimei clasate, la Cluj-Napoca, cu CSȘ Viitorul din localitate.
Performanța sibiencelor este cu atât mai notabilă cu cât în drumul lor spre turneul final au întâlnit echipe cu tradiție, din Rm. Vâlcea în prima fază a campionatului, precum și din Craiova, Tg. Jiu, Petroșani și Od. Secuiesc, în a doua fază a competiției. 

© Facebook Handbal Juvenil Sibiu

”Cu siguranță că ne așteaptă un turneu final greu, unde vom înfrunta alte cluburi importante de pe harta handbalului juvenil național din Brăila, Galați, Ploiești sau Satu Mare, dar nu mergem doar în excursie. Acest grup, a arătat de atâtea ori, pe parcursul acestui sezon greu, că ne putem duela de la egal la egal cu orice echipă din țară, iar într-o zi bună, nimeni nu ne poate învinge", a declarat doamna prof. Codruța Zavragiu conform paginii de Facebook Handbal Juvenil Sibiu. 

© Facebook Handbal Juvenil Sibiu

Lotul echipei sibiene este alcătuit din următoarele jucătoare: Nicoleta Poplăcean, Ana-Maria Stoia, Maria Huzmezan, Oana Kun, Ariana Burja, Teodora Floca, Daria Blaga, Alexandra Lepădatu, Sonia Vintilă, Viviana Vlad, Francesca Cioroianu, Andreea Popa, Sorina Paraschiv, Ștefania Cărăbineanu, Miruna Coțofan și Alessia Novac.


comentarii
1 comentarii

Bravo copii!
Suporter
09.05.2022 21:59
Din aceeasi categorie
Astra Film Festival

Sibiu Open

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat Scoala Jina
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA