Tribuna
AFF
Cantonament cu destule bătăi de cap pentru Măldărășanu, la Bolu. Mai mulți jucători s-au confruntat cu probleme medicale
Ovidiu BOICA
3078 vizualizari
Cantonament cu destule bătăi de cap pentru Măldărășanu, la Bolu. Mai mulți jucători s-au confruntat cu probleme medicale
© Vali MACREA
Ionuț Stoica, Gabi Iancu, Adi Petre, Cristi Neguț, Alex Jipa și Raul Opruț nu s-au putut pregăti la intensitate maximă în cantonamentul de la Bolu din cauza unor accidentări.

 

Marius Măldărășanu, antrenorul lui Hermannstadt, a afirmat, într-un interviu acordat pentru pagina oficială de Facebook a clubului de pe ”Municipal”, la revenirea acasă, că a avut destule probleme de ordin medical la nivelul lotului în cele aproape două săptămâni petrecute în stagiul de pregătire de la Bolu, Turcia. Mai mulți jucători s-au confruntat cu probleme de ordin medical, motiv pentru care nu s-au putut pregăti sută la sută.

Căpitanul Ionuț Stoica a plecat în Turcia cu o accidentare la tendon, iar Adrian Petre, Gabi Iancu, Alexandru Jipa și Cristi Neguț au acuzqat probleme pe parcursul stagiului de pregătire de la Bolu.

”A fost cel mai greu cantonament pentru noi, cei din staff, pentru că am avut probleme încă de la plecarea de la Sibiu, cu Stoica, probleme la tendon... Pe parcurs, Gabi Iancu a avut ceva probleme la tendon, pentru că, după meciul de la Ploiești, cu Chindia, a simțit ceva la genunchi, a tras de el, a făcut niște infiltrații în vacanță, doctorul unde a fost să facă aceste infiltrații i-a sugerat să țină genunchiul imobilizat, a pierdut tonus și de aceea a și jucat numai în ultimele două meciuri amicale din pregătire. Adi Petre, venit târziu, la fel și el, probleme cu tendonul... Plus ce au apărut pe parcurs, lovituri, entorse... Jipa! Ceva probleme la Neguț. Lucruri, să zicem, pe undeva normale, dar a trebuit ca unii jucători să joace mai mult decât ne-am fi dorit, alții poate mai puțin, dar mai avem două săptămâni și sunt optimist că lucrurile se vor regla”, a afirmat Măldărășanu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA