Tribuna
”Călăreții roșii” câștigă cu Chindia și intră în play-off-ul Ligii 2 de pe primul loc
Ovidiu BOICA
1174 vizualizari
”Călăreții roșii” câștigă cu Chindia și intră în play-off-ul Ligii 2 de pe primul loc
© Vali MACREA

 

Echipa din Șelimbăr s-a impus, în urmă cu câteva minute, cu 2-1 în fața formației din Târgoviște, la Cisnădie, în ultima etapă din sezonul regular. ”Călăreții roșiI” au fost conduși din minutul 33, când a înscris Zivkovic, a egalat în prelungirile reprizei întâi dintr-o lovitură de la 11 metri transformată de Tudor Călin, iar Marvin Schieb, venit de pe bancă, a adus victoria, cu 9 minute înainte de final.
Șelimbărul termină sezonul regular pe primul loc, dar nu are drept de promovare. Echipa lui Claudiu Niculescu a pierdut un singur joc în cele 19 etape scurse până acum, 1-0 cu Unirea Slobozia, la Cisnădie, și au 42 de puncte.
Claudiu Niculescu a început meciul cu ”unsprezecele”  1. Alexandru Roșca - 4. Raul Palmeș, 5. Alexandru Gîț, 6. Ciprian Natea (cpt.), 2. Florinel Mitrea - 18. Mickael Panos, 8. Tudor Călin - 7. Gabriel Deac, 22. Casian Soare, 21. Rodri Hernando - 9. Alexandru Pop. Au mai intrat 20. George Monea, 27. Marvin Schieb, 17. Raul Rotund și 14. Stefan Visic.
În play-off-ul Ligii 2 s-au mai calificat Unirea Slobozia, Corvinul Hunedoara, Gloria Buzău, CS Mioveni și FK Csikszereda.
Revenim cu amănunte!

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA