FITS 2024
Tribuna
BC CSU Sibiu - CSM CSU Oradea 85-95: Bulgarul Ivanov, cel mai bun marcator al lui CSU. Marc Loving, 11 puncte la debut
b.o.n.
1294 vizualizari
BC CSU Sibiu - CSM CSU Oradea 85-95: Bulgarul Ivanov, cel mai bun marcator al lui CSU. Marc Loving, 11 puncte la debut
© Vali MACREA

 

Pavlin Ivanov a fost cel mai bun jucător al lui CSU și, totodată, cel mai bun marcator. Bulgarul a înscris 23 de puncte, iar pentru un indice al eficienței de 22 și-a completat evoluția cu 4 pase decisive și 3 intercepții.

Ivanov a fost secondat de Mouhamed Barro, senegalezul terminând confruntarea în double-double, cu 17 puncte, 10 recuperări și 3 intercepții.

Marc Loving, americanul transferat zilele trecute la CSU, a fost folosit 22 de minute de antrenorul Tomas Rinkevicius, timp în care a înscris 11 puncte, cu trei coșuri de la distanță din cinci încercări, a făcut o recuperare și a dat un assist.

Rareș Uță a terminat meciul cu 12 puncte și 6 recuperări, iar Nandor Kuti, cu 9 puncte, două recuperări, o intercepție și 3 pase decisive.

Pentru BC CSU Sibiu au mai evoluat Mirel Dragoste (7 puncte, o recuperare, două assist-uri și o intercepție), Monyea Pratt (6 puncte, 8 recuperări, 8 pase decisive și două intercepții) și Aurelian Gavriloaia. Bogdan Bădițașcu și Daniel Banciu au rămas pe bancă, iar australianul Kyle Adnam a lipsit din nou.

Cel mai mare indice al eficienței din meci l-a avut Toddridk Gotcher, americanul Oradiei (24). Gotcher a înscris 22 de puncte, a dat un assist și a făcut 3 recuperări și o intercepție.

Erick Neal a avut i el o evoluție solidă, cu 17 puncte, 4 recuperări, 5 pase decisive și două intercepții, iar Kristopher Richard a încheiat meciul cu următoarele cifre: 13 puncte, 4 recuperări, 3 assist-uri și o intercepție.

În double digits au încheiat partida alți doi jucători ai lui Cristi Achim, ”Bobe” Nicolescu (12 puncte, două recuperări și o intercepție) și Donatas Tarolis (11 puncte, 32 recuperări, o intercepție și un assist).

 

Oradea, peste 50 la sută la aruncările de la distanță

 

Vicecampioana a strălucit la capitolul aruncărilor de la distanță, capitol la care jucătorii lui Cristi Achim au scos un procentaj de 52%, cu 14 reușite din 27 de încercări. Nici ”galben-albaștrii” n-au stat rău, cu 32% (9/28).

Oradea a stat mai bine și la aruncările de la semi-distanță, cu 61% (23/38), spre deosebire de 48% al lui CSU (15/31), iar la ”libere”, o singură aruncare a fost ratată (7/8), motiv pentru care procentajul a fost de 88%. ”Vulturii” au beneficiat de nu mai puțin de 39 de aruncări de la linia de 5,85 metri, 28 fiind transformate, astfel că procentajul a fost de 72%.

Echilibrul s-a menținut la capitolul recuperărilor (33-33), iar la cel al intercepțiilor, balanța a înclinat ușor în favoarea vizitatorilor (9-7).

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica