Tribuna
Baschetbaliștii sibieni părăsesc Cupa României, învinși în sferturile Final 8-ului de Constanța lui Dan Fleșeriu
b.o.n.
1155 vizualizari
Baschetbaliștii sibieni părăsesc Cupa României, învinși în sferturile Final 8-ului de Constanța lui Dan Fleșeriu
© Vali MACREA
BC CSU Sibiu a fost eliminată încă din prima fază a Final 8-ului Cupei României după ce a pierdut, astăzi, la diferență de două posesii meciul cu CSM Constanța.

 

Baschetbaliștii sibieni au ratat șansa de a se lupta pentru medalii în Cupa României după ce au fost învinși cu 67-63, astăzi la prânz, în Sala ”Horia Demian” din Cluj de CSM Constanța, echipa lui Dan Fleșeriu
După un prim sfert echilibrat, încheiat la egalitate (22-22), în actul secund dobrogenii s-au desprins la 8 puncte (48-40), pentru ca, până la pauza mare, ”galben-albaștrii” să înjumătățească ecartul (49-45).
Sibienii au preluat din nouă conducerea spre finalul sfertului trei, când a marcat Rareș Uță pentru 55-54, iar la ultima pauză tabela indica egalitate (58-58).
Actul decisiv a fost unul cu foarte multe greșeli de ambele părți, de unde și numai cele 14 puncte strânse de cele două echipe laolaltă în 10 minute!
În final, Consanța s-a impus cu 67-63 și avansează în semifinale, în vreme ce ”galben-albaștrilor” nu le mai rămâne decâtsă se focuzeze pe campionat.
”Au fost părți total diferite ale meciului. În prima parte a dominat baschetul ofensiv. Ambele echipe au înscris la procentaje bune. În a doua parte s-a ajuns la niște situații stresante. Foarte mult contact, un baschet foarte fizic, la care Constanța a fost foarte bună. Putem să ne uităm la statisticile noastre de la linia de libere. Am avut și câteva situații de lay-up. E foarte greu să câștigi așa. Ca să câștigi în baschet, trebuie să marchezi aruncările deschise și cele libere. Felicitări Constanței. Au luptat până la final și merită acest succes”, a declarat, la finalul meciului, antrenorul lui CSU, Tomas Rinkevicius.
Jay Threatt a fost cel mai bun marcator al lui BC CSU Sibiu, cu 16 puncte, la care a adăugat 5 recuperări și 3 assist-uri. Mirel Dragoste a înscris 13 puncte, în vreme ce la dobrogeni lider a fost Bryan Griffin (17 puncte, 8 recuperări).

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA