Tribuna
AFF
Arădenii lui Rednic s-au antrenat la Cisnădie înaintea meciului cu CS Mioveni
Arădenii  lui Rednic s-au antrenat la Cisnădie înaintea meciului cu CS Mioveni
© Vali MACREA

 

Mircea Rednic și staff-ul său au condus, sâmbătă dimineața, un antrenament pe Stadionul”Măgura” din Cisnădie. Arădenii au împărțit în două drumul spre Mioveni, unde au jucat, ieri, în penultima etapă a play-out-ului Superligii. Profitând de vremea bună, mai mulți localnici au urmărit din afara arenei din Cisnădie ședința de pregătire a ”Bătrânei Doamne”.

© Vali MACREA

Cu un gazon foarte bun, arena din Cisnădie este folosită, în prezent, de echipa feminină a AFC Hermannstadt, care activează în Seria 2 a eșalonului secund, unde ocupă locul 4. Ieri, sibiencele au evoluat sub Feleac, astăzi, pierzând cu 4-0 duelul cu Universitatea Olimpia 2, formația de pe locul secund.

UTA Arad a jucat, tot astăzi, la Mioveni, cu ”lanterna” play-out-ului, echipă matematic retrogradată în Liga 2. Jucătorii lui Mircea Rednic s-au impus cu 2-0 prin golurile marcate de albanezul Hoxhallari și de Virgiliu Postolachi. În urma acestui succes, UTA urcă pe locul 7, primul de baraj, cu 25 de puncte, cu o etapă înainte de finalul sezonului.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA