Tribuna
Apa Canal
Alte două victorii la scor pentru FC Inter. Doar Avrigul le-ar mai putea încurca planurile ”bleu-albaștrilor” pentru barajul de promovare în Liga 3
b.o.n.
4456 vizualizari
Alte două victorii la scor pentru FC Inter. Doar Avrigul le-ar mai putea încurca planurile ”bleu-albaștrilor” pentru barajul de promovare în Liga 3
© Facebook FC Inter Sibiu
Echipa lui Marius Zăvoi a câștigat, la mijlocul săptămânii trecute, cu 8-0 meciul cu Sparta, pe ”Obor”, iar sâmbătă, cu 7-1 la Miercurea Sibiului. FC Inter are 39 de puncte acum, fiind la șase lungimi în fața celor de la FC Avrig, în vreme ce Rășinariul e la 10 puncte în urmă și e ca și ieșită din lupta pentru titlul de campioană județeană.

 

FC Inter a ajuns la 22 de victorii din tot atâtea meciuri disputate până acum în acest sezon al Ligii a IV-a Sibiu și este marea favorită la titlul de campioană județeană, care i-ar da dreptul să participe la barajul pentru promovarea în Liga 3 cu reprezentanta județului Brașov. ”Bleu-albaștrii” au obținut, săptămâna trecută, alte două succese la scor. Primul a fost miercuri, 4 martie, pe Stadionul ”Obor”, cu Sparta Mediaș, scor 8-0, sibienii înscriind de câte patru ori în fiecare repriză. La trei zile distanță, echipa lui Marius Zăvoi s-a impus cu 7-1 la Miercurea Sibiului, în fața Unirii lui Nicolae Grădinar.

Cu Sparta, golurile au fost marcate de Cristian Standima ('19, '67), Ionuț Bratima ('28, '45, '85), Daniel Stoia ('40, '60) și Ionuț Bărculeț ('81).

Antrenorul Marius Zăvoi a folosit următoarea formulă de echipă: Bogdan Comăniciu - Cristian Standima, Lucian Condrea (Marius Armenean '46), Ionuț Bărculeț, Cristobal Oprișor (Alexandru Barbu '62), Best Tegbo, Robert Cornea (Claudiu Mărgărit '46), Ionuț Bratima, Daniel Stoia, Andrei Stanciu (Alexandru Ganea '46), Adrian Greavu (Raul Tomuță '65).

La Miercurea Sibiului, FC Inter avea deja 4-0 la pauză după golurile marcate de Andrie Stanciu ('3), Adrian Greavu ('21), Ionuț Bratima ('29) și Daniel Stoia ('29). Greavu a mai înscris de două ori după pauză ('68, '78), apoi a făcut ”dubla” și Bratima ('81), golul de onoare al gazdelor fiind reușit de Ionuț Lazăr, cu 3 minute înainte de final.

Zăvoi a apelat pentru acest meci la Bogdan Comăniciu - Andrei Câmpean, Lucian Condrea (Marius Armenean '46), Ionuț Bărculeț, Cristobal Oprișor, Cătălin Tineiu, Robert Cornea (Claudiu Mărgărit '46), Ionuț Bratima, Daniel Stoia (Best Tegbo '55; Andrei Belașcu '60), Andrei Stanciu (Alexandru Ganea '46), Adrian Greavu.

Singura echipă care mai păstrează ceva șanse de a le încurca planurile interiștilor este FC Avrig, care este la 6 puncte în spatele lor. Rămasă fără antrenorul Iulian Popa, care a ales să se întoarcă acasă, la echipa locală din Victoria, formația din orășelul de la poalele Munților Făgăraș a câștigat, în etapa a IV-a, pe teren propriu, cu 5-4 derbiul cu Păltiniș Rășinari, după ce a fost condusă la pauză cu 2-1, golul victoriei fiind reușit de Marius Cosovan cu 4 minute înainte de final. Sâmbătă, FC Avrig a câștigat cu 6-4 la Mediaș, cu Sparta.

În etapa următoare, liderul FC Inter se deplasează la Dumbrăveni, pentru duelul cu ultima clasată în play-off, în vreme ce avrigenii le calcă pe urme ”bleu-albaștrilor”, urmând să joace la Miercurea Sibiului.

 

ETAPA A IV-A, MIERCURI, 4 MAI

FC Inter Sibiu - Sparta Mediaș 8-0

FC Avrig - Păltiniș Rășinari 5-4

FC Dumbrăveni - Unirea Miercurea Sibiului 2-4

ETAPA A V-A, SÂMBĂTĂ, 7 MAI

Păltiniș Rășinari - FC Dumbrăveni 6-3

Sparta Mediaș - FC Avrig 4-6

Unirea Miercurea Sibiului - FC Inter Sibiu 1-7

ETAPA A VI-A, SÂMBĂTĂ, 14 MAI, ORA 11:00

FC Dumbrăveni - FC Inter Sibiu

Unirea Miercurea Sibiului - FC Avrig

Sparta Mediaș - Păltiniș Rășinari


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Astra Film Festival

Sibiu Open

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat Scoala Jina
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA