Tribuna
Medicina naturistă
Tratament pentru hipertensiune
C. MIERLUŞCĂ
1238 vizualizari

Se pune într-un pahar o lingură de mălai. Se toarnă peste el apă fiartă până la umplerea paharului şi se lasă astfel de seara până dimineaţa, când se bea această apă pe stomacul gol, având grijă să nu se tulbure mălaiul depus pe fundul paharului.
Se fierb 10 minute 150 gr. păducel boabe în 4 căni de apă. Se consumă întreaga cantitate într-o zi. În fiecare dimineaţă pe stomacul se înghite un căţel de usturoi (nu se mestecă) de mărime medie cu puţină apă. Se lasă la macerat timp de 10 zile 100 gr. praz tocat mărunt într-un litru de vin alb curat. Se bea câte un păhărel (50 ml) în fiecare dimineaţă, după micul dejun. Acest vin este bun pentru toate bolile de inimă.

Tratament pentru hipotensiune
Se amestecă 350 grame de usturoi bine pisat cu sucul de la 24 de lămâi, fără seminţe. Se lasă 24 de ore la macerat, într-un borcan acoperit cu tifon. Se păstrează la rece şi se agită bine înainte de fiecare întrebuinţare. Se administrează câte o linguriţă de macerat în jumătate de pahar cu apă, numai seara, cu 15 minute înainte de masă de seara. Tratamentul durează o lună de zile, cu 10 zile pauză, după care se poate relua.
Reţete după Valeriu Popa

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA