Tribuna
Horoscop 29.09.2022
Horoscop 29.09.2022

 

Berbec

În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi iritat din cauza neînţelegerilor cu un partener de afaceri. Vă sfătuim să discutaţi cât mai calm, fiindcă azi orice confruntare poate degenera uşor în ceartă.

 

Taur

S-ar putea să vă confruntaţi cu mici întârzieri cauzate de evenimente neprevăzute. Este recomandat să amânaţi deciziile şi discuţiile importante şi să vă păstraţi calmul. Spre seară, nemulţumirile din prima parte a zilei se risipesc şi odată cu ele şi starea de iritare.

 

Gemeni

La locul de muncă sau în afaceri, se pare că sunteţi stresat din cauză că nu primiţi sprijinul pe care contaţi din partea colegilor sau a partenerilor. Aveţi grijă să nu îi jigniţi pe cei din jur.

 

Rac

Înainte de amiază este posibil să vă enervaţi la locul de muncă din cauză că vi se repartizează sarcini suplimentare. Vă recomandăm să fiţi prudent fiindcă s-ar putea ca şeful să nu fie în toane prea bune.

 

Leu

Este posibil să trebuiască să faceţi o călătorie în interes profesional sau de  afaceri care nu suportă amânare. Partenerul ar putea fi nemulţumit din cauză că astfel aţi fi nevoit să neglijaţi anumite probleme ale căminului. Vă sfătuim să discutaţi cât mai calm pentru a evita o ceartă.

 

Fecioară

S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că aţi cheltuit prea mult pentru un obiect de care nu era nevoie acum. Vă recomandă să evitaţi speculaţiile financiare, fiindcă există riscul să ajungeţi  într-o situaţie neplăcută.

 

Balanţă

S-ar putea să fiţi implicat într-un scandal la locul de muncă din cauza bârfelor unui coleg. Vă recomandăm să vă stâpâniţi nervozitatea pentru că neînţelegerile se vor lămuri în curând.

 

Scorpion

Astăzi nu este recomandat să conduceţi maşina pentru că există pericolul să fiţi implicat într-un accident. Dacă nu aveţi încotro, vă sfătuim să fiţi foarte atent şi prudent.

 

Săgetător

Este posibil să începeţi un nou proiect profesional sau de afaceri de pe urma căruia sunt şanse să câştigaţi bine. La nevoie, puteţi să contaţi pe ajutorul celor apropiaţi. Vă sfătuim să fiţi cât mai calm în toate discuţiile şi negocierile.

 

Capricorn

În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi nevoiţi să renunţaţi la o activitate planificată în interesul personal sau al familiei. În plan profesional sau în afaceri, este o zi bună pentru reorganizarea locului de muncă şi pentru a face ordine în documente şi în fişiere.

 

Vărsător

Este posibil să fiţi lăudat de superiori pentru seriozitatea cu care vă îndepliniţi sarcinile. Anumite evenimente neprevăzute ar putea provoca o întârziere care vă afectează un proiect profesional sau de afaceri.

 

Peşti

Aveţi tendinţa de a deveni irascibil, probabil din cauza oboselii. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile pe subiecte delicate, pentru că azi riscul ca acestea să degenereze în ceartă este considerabil.

 

sursa: www.eastrolog.ro

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA