Tribuna
Horoscop 22.09.2023
Horoscop 22.09.2023

 

Berbec

S-ar putea să suferiţi pierderi financiare că urmare a eşecului unei afaceri în care v-aţi pus mari speranţe. Relaţiile cu partenerii de afaceri sunt tensionate şi din cauza dificultăţilor de comunicare.

 

Taur

Deveniţi irascibil din cauza problemelor financiare. Dacă nu vă temperaţi nervozitatea, riscaţi să jigniţi un prieten. Nu este o zi bună pentru a susţine examene sau proiecte şi nici pentru călătorii.

 

Gemeni

Întâmpinaţi mai multe obstacole şi aveţi impresia că vă irosiţi energia, ceea ce vă creează o stare de nervozitate. Cei din jur vă înţeleg şi încearcă să vă ajute. Relaţiile cu persoana iubită au o evoluţie favorabilă.

 

Rac

Aveţi tendinţa de a reacţiona impulsiv şi riscaţi să vă îndepărtaţi partenerii de afaceri şi prietenii. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă diplomaţie. Vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea şi să vă odihniţi mai mult.

 

Leu

Un prieten nu îşi respectă promisiunea făcută cu puţin timp în urmă, ceea ce vă irită peste măsura. Nu are rost să vă enervaţi, mai ales că întârzierea s-ar putea să aibă cauze obiective.

 

Fecioară

Astăzi nu este indicat să vă ocupaţi de probleme care necesită mult tact. Sunteţi irascibil şi nu reuşiţi să fiţi convingător. În schimb, relaţiile cu partenerul de viaţă sunt foarte bune, iar cu sănătatea nu aveţi probleme.

 

Balanţă

Aveţi de gând să vă asumaţi prea multe responsabilităţi şi s-ar putea să nu le faceţi faţă singur. Nu este o zi bună pentru afaceri. Riscaţi să înregistraţi pierderi financiare.

 

Scorpion

În prima parte a zilei este posibil să aveţi dificultăţi de comunicare, ce vă pot afecta relaţiile sociale şi sentimentale. Nu este momentul să începeţi noi activităţi sau afaceri, oricât ar fi de tentante.

 

Săgetător

Vă dedicaţi unor activităţi intelectuale, cu riscul de a vă îndeparta de prieteni, dar satisfacţia morală este deosebită. Reuşiţi să rezolvaţi toate problemele familiei.

 

Capricorn

Resimţiţi o stare de inhibiţie care vă împiedică să vă exprimaţi clar. Din cauza dificultăţilor de comunicare, este indicat să amânaţi întâlnirile programate pentru azi.

 

Vărsător

Dimineaţa s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor mici probleme de sănătate şi să deveniţi mai puţin sociabil. Vă sfătuim să nu refuzaţi comunicarea cu prietenii şi cu partenerul de viaţă.

 

Peşti

Nu este o zi favorabilă călătoriilor în interes de afaceri. Şansele de a obţine câştiguri financiare sunt mici. Relaţiile sentimentale pot fi excelente, dacă acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA