Tribuna
FESTIVALUL INTERNAŢIONAL ,,HERMANNSTADTFEST” – singurul proiect sibian și cultural premiat în cadrul Galei Tineretului din România
FESTIVALUL INTERNAŢIONAL ,,HERMANNSTADTFEST” –  singurul proiect sibian și cultural premiat în cadrul Galei Tineretului din România

Sâmbătă, în data de 18 noiembrie, a avut loc în Aula Universităţii ,,Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu cea de a VIII-a ediţie a Galei Tineretului din România, organizată de Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse. În cadrul evenimentului au fost premiaţi atât tineri cu rezultate deosebite în diferite domenii, cât şi proiecte care susţin cazuri sociale, de la incluziune socială, la mediul rural sau tineri cu situaţii speciale.

La secţiunea ,,Proiectul Anului 2023 pentru promovarea egalităţii de şanse în rândul tinerilor”, premiul 1 a fost obţinut de singurul proiect sibian şi cultural finalist în cadrul galei, şi anume Festivalul Internaţional ,,HermannstadtFest”.

,,HermannstadtFest” este singurul festival din România care oferă locuri gratuite în finala concursului tinerilor talentaţi cu dizabilităţi, proveniţi din centre de plasament, asistenţă maternală sau cu alte situaţii speciale.

Premiul a fost înmânat directorului festivalului, d-ra Dominique Simionescu, de către doamna Simona Butacu, vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru egalitate de şanse între femei şi bărbaţi. Evenimentul a fost prezentat de Cătălin Măruţă şi transmis LIVE pe TVR Craiova.

 

 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA