Tribuna
”Vulturii”, luați la Palmi! Înfrângere pentru CSU la o diferență de 25 de puncte...
b.o.n.
885 vizualizari
”Vulturii”, luați la Palmi! Înfrângere pentru CSU la o diferență de 25 de puncte...
© Facebook SCM Craiova
”Galben-albaștrii” au cedat cu 97-72 la Craiova, în etapa a VI-a din Liga Națională masculină de baschet. Finlandezul Palmi a fost cel mai bun marcator al meciului, cu 25 de puncte, fix diferența de pe tabelă, la final.

 

La reluarea campionatului, baschetbaliștii sibieni au pierdut fără drept de apel la Craiova, astfel că acum numărul înfrângerilor, în cazul lor, l-a egalat pe cel al succeselor. BC CSU a avut un start de sezon cu trei victorii, urmate însă de eșecurile de la Cluj-Napoca, 112-88 cu ”U” BT, campioana la zi, din ”Transilvania”, cu Rapid (78-74) și  cel de sâmbătă seara. După 40 de minute, ”vulturii” au cedat cu 97-72 în sala din Cetatea Băniei.

Ibericul Hoyo a început meciul cu ”cinciul” Whelan, Blumbergs, Dragoste, Walton și ”Basti” Ionescu”, în vreme ce gazdele au intrat cu Watson, Flanninghan, Blaj-Voinescu, Nikolic și finaldezul Palmi și au început... cu un 7-0!

Sibienii s-au apropiat la o posesie prin reușita lui Whelan și three point-play-ul lui Ioescu.

Letonianul Blumbergs a adus primul avantaj al Sibiului cu o triplă în partea a doua a primului sfert (12-10), dar echipa Craiovei a avut reacție și, la finalul perioadei, conducea cu 23-17.

La reluare, oltenii s-au desprins și mai mult, după 3 minute din actul secund diferența de pe tabelă fiind compusă din două cifre (31-21), apoi Hopkins a înscris din spatele semicercului (34-21). Ecartul a devenit și mai mare, astfel că, la jumătatea întâlnirii, Craiova avea 54-34.

Sibienii au lăsat impresia că pot reveni în meci, la reluare, însă a fost doar o iluzie, pentru că gazdele au reacționat pe măsură, au marcat alte patru coșuri de la distanță și, la finalul celui de-al treilea sfert, aveau un confortabil +23 (78-55).

Nici măcar actul decisiv nu a fost al sibienilor, Craiova adjudecându-și-l la diferență de o posesie. Gazdele au avut 19-17 în ultimele 10 minute, fiind aproape de ”sută”, iar în final s-au impus cu 97-82.

Robert Blumbergs a fost cel mai bun marcator al lui CSU, cu doar 14 puncte, la care a adăugat 6 recuperări. Alți trei jucători de sub comanda lui Hoyo au înscris peste 10 puncte. Argentinianul Manchon a terminat meciul cu 13 puncte, o recuperare, un assist și două intercepții. Dallas Walton a marcat 12 puncte, a recuperat patru mingi și a dat 3 pase decisive, iar Baris Ozkan a obținut un indice al eficienței de 11 din 12 puncte, câte o recuperare și o intercepție, plus două pase decisive.

Pentru BC CSU au mai marcat Gaston Whelan (9 puncte), Sebastian Ionescu (8), Mirel Dragoste și Mouhamed Barro (câte două).

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA