Tribuna
PNL
Vești bune din tabăra sibienilor. Portarul Alexandru Uțiu este ”curat”! Fără substanțe interzise în sânge!
b.o.n.
490 vizualizari
Vești bune din tabăra sibienilor. Portarul Alexandru Uțiu este ”curat”! Fără substanțe interzise în sânge!

 

Clubul de pe ”Municipal” informează că analizele de laborator demonstrează că portarul Alexandru Uțiu nu a consumat droguri, el reprimindu-și permisul de conducere, reținut în urma unui control de pe A1, în dreptul localității Orăștie, după ce a fost testat cu aparatul DrugTest de către un echipaj al Poliției, cu câteva zile în urmă.

Avem vești bune despre un tânăr și talentat goal-keeper! Rezultatele analizelor suplimentare efectuate la un laborator de specialitate în cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu au confirmat faptul că Alexandru Uțiu nu a avut în sânge substanțe interzise sau, pe românește, nu a consumat droguri, așa cum s-a presupus în urma testării cu un aparat de tip DrugTest, efectuată de polițiștii rutieri pe A1 cu câteva zile în urmă. Urmarea? Alex și-a primit înapoi permisul de conducere reținut în prealabil și are acum o întâmplare pe care o va putea povesti mereu prietenilor și apropiaților săi!, a notat FC Hermannstadt pe rețelele de socializare.

Uțiu a fost testat pozitiv, în după-amiaza zilei de 4 aprilie, pe Autostrada Sibiu - Deva, în apropierea localității Aciliu. Conform unui comunicat de presă al Poliției, în urma testării jucătorului ”au reieșit indicii cu provire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”.

Clubul sibian preciza la data respectivă că în cauză ar fi vorba de o substanță din categoria benzodiazepinelor, prezentă în unele medicamente. Conform celor de la FC Hermannstadt, fotbalistul susținuse însă că nu a luat niciun medicament în ultima vreme și că acesta așteaptă rezultatele unui laborator de specialitate, ceea ce s-a și întâmplat acum.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica